24.05.2022
диван

Практично решение за дома с помощта на кухненски ъгъл Венус

Мебелирането на жилището ни винаги е било интересна и отговорна задача, която има за финална цел да предостави на цялото семейство удобство, красива визия и подреденост. Най-удачно ще бъде, всяка избрана от нас мебел да има точно определено място, да изпълнява своите функции безпроблемно и да се наслаждаваме на една хармонична жилищна площ. В кухнята, може да поставим мебел, която отговаря на всички тези критерии. Кухненският ъгъл на venus.bg е вариантът, който ще промени облика на помещението и ще ни предостави много удобства.

Дизайн и изработка на високо ниво

Производителите от години надгражда тази чудесна мебел, така че тя перфектно да се впише в нашия интериор. Нейната адаптивност е пословична и това, че се поставя до стената в ъгъла я прави повече от чудесна за кухненското помещение. В повечето случаи, то не е достатъчно голямо и малкото ъглово диванче venus върши чудесна работа. Вече докато се храним, сме доста по-удобно настанени, от това просто да бъдем седнали на стола. Каним гости спокойно, защото знаем, че мястото ще стигне. Конструкцията на моделите е изключително здрава, изработена от висококачествени материали. Това е така, понеже ъгловият диван venus притежава механизъм, който го превръща в легло и е добре всички компоненти, да са достатъчно здрави, за да издържат на ежедневната експлоатация. Поръчвайки такъв модел, вие ще го ползвате без никакви проблеми дълги години.

Кухненски ъгъл

Кухненски ъгъл Корнер от venus:

  • Разполага с изтеглящ метален механизъм;
  • Ракла с повдигащ 45 градусов механизъм, тапицирана седалка с еластичен дунапрен, възглавници с пълнеж от дунапренов пух,   тапицерия и гръб хастар;
  • Функцията сън ще ви осигури най-голямо удобство.

Ако търсите практично и функционално решение за кухненската зона, ъгловият диван е правилната мебел. Той ще обособи пространство, в което по всяко време на деня може да седнете удобно, да си починете, да пиете сутрешното си кафе или да гледате телевизия.