03.12.2022
гардероб с огледала

Как да определите броя на крилата на новия си гардероб

Един от въпросите, който вълнува бъдещите купувачи н гардероби е на какъв вариант да се спрат по отношение на броя на крилата. Мебели АРЕНА е търговец, който представя в онлайн платформата си куп идеи и решения, които са напълно съобразени с високите критерии на потребителите и тяхната взискателност по отношение на удобства, обем, функционалност. Покупката на гардероб наистина е отговорно решение, което налага да се приложат най-високи стандарти за ефективност и комфорт в домашния интериор. Затова избора на вариант с брой крила, които да могат да организират всичките ви вещи  от съществено значение за подсигуряването на идеалната атмосфера.

Съобразете се с площта на спалното пространство

Дори да ви се иска да инвестирате в голям гардероб с четири крила то може да се окаже невъзможно постигането на тази ви цел предвид ограничената квадратура на стаята. Винаги е важно да се съобразявате с онези спецификации на помещението, които са ръководни за оптимизиране, създаване на удобна и функционална зона за отдих, сън, преобличане.

По отношение на размерите моделите, които представят на вниманието на клиентите си от магазин Мебели АРЕНА се характеризират със следните тенденции:

  • Еднокрилни. Те са мини варианти, които са удобни решения за обзавеждане на малки спални, детски стаи и дори коридори;
  • Двукрилни. Универсални и най-предпочитани са точно тези гардероби предвид тяхната отлична адаптивност в малки и големи помещения;
  • С три крила. Може би това е един от вариантите, който се радва на огромна популярност, тъй като разполага с отлична вместимост;
  • Четирикрилни. Малък процент потребители ги избират предвид това, че се касае за габарити, които са доста големи и изискват по-просторно помещение за да се интегрират.

Квадратурата на помещението е ключова при избирането на брой крила на гардероба, тъй като освен място за него е редно да се предвиди допълнително такова за отваряне на вратите както и свободно преминаване.

Способ за увеличаване на обема на гардероба

гардероб

Един много интересен трик, който се прилага от потребителите е да инвестират в модел, който може да понесе поставяне на надстройка. На практика надстройката усвоява площта до тавана на стаята и осигурява площ, която е съразмерима с до 1/3 от вместимостта на основния гардероб.

Огромно удобство е използването на надстройка, тъй като така ще можете да разчитате на:

  • Повече площ за съхранение на вещи;
  • Намират място за сезонни дрехи и обувки;
  • Усвоявате свободна площ, която реално е неизползваема.

С продуктовия каталог на Мебели АРЕНА сега можете да се сдобиете с прекрасни и функционални решения за обзавеждане на спалнята.