вт. авг. 11th, 2020
водопроводчик

Често срещани грешки при наемане на водопроводчик – как да ги избегнете

Мислите си, че всяка една авария по водопровода в дома може да се разреши с бързи темпове и това, от което се нуждаете е само водопроводен ключ. Е, не винаги домашните ремонти са от такова естество и често се налага да се предприемат по-мащабни и професионални операции за тяхното отстраняване. И ето, че възниква нуждата от наемане на водопроводчик. Но как в София да наемем доверен, с доказана квалификация и способности? И от тук започват грешките, базирани на заблудата, че след като живеем в голям град като столицата то никакъв проблем не  е още с първото телефонно позвъняване да наемем специалиста, който да ни отърве от повредата.

Основни правила

Грешките, допускани от домакинствата са тривиални:

 • Наемат първия срещнат водопроводчик без да проучат неговите способности  и възможности;
 • Не локализират търсенето и наетия от друг по-отдалечен квартал водопроводчик начислява такса транспорт;
 • Не изясняват естеството на аварията;
 • Търсят най-ниска цена за сметка на качеството.

Изводите, които можем да направим от тези често допускани грешки е в това, че действително проблемите тепърва ще ни връхлетят със страшна сила. Ето защо днес ще се възползваме от съветите и правилата за използване на Вик услуги, които професионалния екип на https://hidro-start.com София представя за нашите читатели.

За да бъде ефективно и коректно проведена една ремонтна терапия по водопровода ви е добре да се вземат под внимание следните неща:

 • Установете точната специфика на услугата. Дали е монтаж, демонтаж, отстраняване на теч, с каква сложност и колко като брой водопроводчика изисква да се намесят за отстраняването на проблема;
 • Локализирайте местоположението на имота, в който трябва да се извърши ремонта. Така ще избегнете неприятни допълнителни разходи;
 • Проучете способностите на водопроводчика или екипа, който ще наемате. Варианти има и то не малко. Все пак всеки вече ползва Интернет и търсачки за набавяне на нужната информация.

Не бива да подценявате тези дребни детайли, тъй като от това всъщност зависи колко бързо, колко качествено  и на каква цена ще бъде предложена съответната услуга.

Професионализма – приоритет при ВиК услугите

Хидро Старт София имат над десет години опит в сферата на вик ремонтните услуги. Компанията е квалифицирана в широк спектър от ВиК направления, което означава, че независимо от сложността на даден проблем винаги ще се намери правилното решение. професионализъм на най-високо ниво и дълъг списък от многообразни услуги като:

качествени вик услуги
 • Ремонт на бани;
 • Откриване на течове без разрушения само с ползване на апаратура;
 • Отстраняване на течове с минимални щети по имота;
 • Извършване на монтажни дейности на санитарен фаянс;
 • Монтиране на електроуреди – перални, съдомиялни, бойлери;
 • Подмяна на водомери, узаконяване и отмяна в ангажиментите, които касаят стопаните на дома;
 • Ремонт и цялостна подмяна на водопроводни щрангове;
 • Изграждане на вик инсталации по проект.

Това е само основен щрих от услугите, за които можете да наемете специалистите от Хидро Старт София. Това, което е важно да отбележим е, че независимо от това къде в София се намира имота и проблема в него то наистина не е без значение факта, че фирмата не начислява никакви допълнителни разходи, които да увеличат крайната цена на услугата.

Коректно, лоялно, дискретно, бързо и ефективно отстраняване на всякакви Вик аварии – това получавате с наемането на екипа на  hidro-start София. Да, столицата е доста обширен район и безспорно тук има никак не малко експерти с професионални умения. Но когато се търси качество, добра цена и гаранции не бива да се подценява правото ни на избор. Водопроводчика е лекаря, който ще върне жизнените показатели на водопроводната ни система. Така, че никак не е без значение на кого ще поверим тази огромна отговорност.