25.06.2022
холна маса

Да купим ли практична разтегателна холна маса

В днешно време апартаментите са все по-маломерни и поради тази причина се опитваме да компенсираме откъм обзавеждане. Хубаво е, че производителите ни предлагат практични и комбинативни артикули като новите модели холни маси разтегателни. Те могат да бъдат намерени лесно в продуктовия онлайн каталог на магазин Venus.bg. С помощта на функционалния механизъм може да увеличите плота когато посрещате гости и искате да ги изненадате с повече почерпка. Конструкциите на мебелите са невероятно здрави и устойчиви, което ви дава сигурност и спокойствие при тяхната употреба.

Какви са основните предимства на разтегателните холни маси

Тези мебели мога да бъдат невероятно практични, защото спокойно бихте могли да се храните в дневната пред телевизора. Някои от моделите освен разтегателен плот притежават и механизъм за повдигане, а така вие си осигурявате перфектно разположение за хранене. Ако апартаментът ви няма конкретна стая обособена за трапезария, може да използвате дневната благодарение на този модел разтегателна холна маса. Дизайнът на  артикулите не е толкова атрактивен като другите, но пък за сметка на това практичността компенсира. Те са здрави и стабилни, изглеждат стилно и подхождат както на класически интериор, така и на по-модерен. Могат да бъдат намерени в най-различни тоналности на дървесината, дори има и бели варианти. Venus.bg ще ви предложи малко подробности за следната разновидност. Разтегателна холна маса TYMON с повдигащ механизъм – Тъмен орех:

маса
  • TYMON – класическа маса, подходяща за хол или дневна;
  • Изработена от МДФ и масив бук;
  • Плотът е правоъгълен, снабден с разтегателен и повдигащ механизъм;
  • Това я прави подходяща и за трапезната зона;
  • За краката е използван буков материал.

Изработката показва колко качествена мебел ще получите, защото естествената дървесина и MDF-а са най-добрите материали. Разгледайте всички разтегателни предложения, които има в онлайн каталога, и не се колебайте да поръчате нещо подобно.

Да купим ли новата мебел от онлайн магазин

С времето привикнахме да пазаруваме различни неща от онлайн търговците, което ни дава редица предимства. От една страна можем бързо и на спокойствие да разгледаме актуалните холни маси, които предлагат различните производители. Имаме пълната информация за артикулите описани под различните изображения. Интернет търговецът периодично прави промоции и намаления, чрез които имаме шанс да се сдобием с висококачествени и прецизно изработени холни маси.

Не се съобразяваме с работно време и във всеки свободен момент може да разгледаме каталога. Ако има нещо което не ни е ясно са предвидени контакти, за да се свържем с консултант който ще ни насочи. Не пропускайте да направите жилището си по-практично и стилно с нова мебел която със сигурност надгражда обстановката и създава определено обновление.