31.07.2021
маса

Холната маса – актуална винаги

Всекидневната е любимо място на всеки от  семейство, най-вече когато поканите и близки на гости. А в центъра винаги има място за холната маса. Тя е не само стилно интериорно решение, но и мебел от основна необходимост. Виж повече от съвременните модели в магазин Венус. На нея бихте могли да държите дистанционното, сутрешното кафе или  почерпка за гостите. За да ви помогнем малко в избора подбрахме различни фактори, според които да поръчате най-подходящата за вас холна маса.

От какви материали се изработва  този артикул и кой да предпочетете – вижте повече сега

Както се досещате и при тези елементи, материалите за направа са различни. В зависимост от дизайна, който сте избрали за всекидневната, може да купите холна маса Венус направена от дърво, стъкло, метал, ПДЧ, МДФ или някакъв друг материал. Освен дизайна, може би е добре да вземете предвид и размера на самата стая. Ако тя е по-малка, изборът ви трябва да се спре на мебел, изработена изцяло от стъкло – то икономисва място и създава впечатление за лекота. Вижте повече модели в каталога. Любителите на класиката със сигурност ще изберат дървото с неговия уют и топлина. Много актуални са холните маси Венус комбинирали в себе си различни материали – метална основа и стъклен или дървен плот. Тази симбиоза създава съвременно усещане и акцент в интериора.

Холна маса

Формата също не е за подценяване:

  • Кръгла – интересни модели, които позволяват лесно да преминаваме в помещението, без да пречат;
  • Квадратна – създава характерен стил и контраст, който я прави много харесвана. Виж повече информация в магазина;
  • Елипсовидна – тези холни модели Венус позволяват да ги употребяваме за поставянето и на храна, многофункционални и практични са;
  • Разчупена и артистична – форма, която биха избрали само смелите и тези с много богата фантазия.

Лесно ще поръчате подходящата маса от Венус за вас, ако преди това правилно сте преценили нуждите на семейството ви и параметрите на всекидневната. Вижте повече за всички налични артикули преди покупката.