26.09.2021
холен ъгъл

Защо канапето е подходящата мебел за модерната всекидневна

Мебелирането е една от най-важните инвестиции, която предстои на всеки, заел се с ремонт в своя дом. Всекидневната зона е от основно значение, тъй като е сборен пункт за цялото семейство, а често и за различни гости. На пазара може да срещнем доста интересни модели канапета, те са практични, добре изглеждащи мебели, които същевременно са на една достъпна цена. Онлайн магазин Венус е подготвил за вас разнообразни оферти, които ще ви допаднат със своята визия и здрава конструкция.

Какво трябва да знаем, когато избираме ново канапе

Ако се замислим на тази мебел прекарваме по-голяма част от времето си когато сме в къщи. Това е първото нещо което забелязват гостите влизайки в дома ви. Изборът не е много лесен, тъй като на пазара се предлагат много различни модели. Ако все пак сте предпочели канапето пред големите и тежки дивани, сигурно  мястото в дома ви е ограничено. Не се притеснявайте, това не означава, че вашата мебел няма да бъде  качествена. Освен удобни и красиви, канапетата в магазин Венус ви предоставят възможността да използвате и разтегателен механизъм, който ще ви осигури място за сън. Компактните им размери и тяхната лекотата ви позволяват да ги поставите където пожелаете или често да променяте обстановката размествайки.

Холов триместен диван

За пример сме Ви подготвили два модела предлагани в магазин Венус:

  • Канапе тройка Amerika – механизмът клик-клак го превръща в удобно легло. Изработено е от висококачествени материали като – ПДЧ, бук и дунапрен. Като подарък получавате два броя възглавници;
  • Холово триместно канапе Никол с функция сън и ракла – матраците са пружинен пакет тип Бонел, което ги прави максимално комфортни, а тапицерията е лесна за почистване.

Накрая можем спокойно да обобщим, че симпатичните и функционални канапета са наистина правилното решение за всяко съвременно жилище. Те ще ви донесат нужния комфорт, а също така ще се впише чудесно в един модерен градски апартамент.