26.09.2021
маса

Защо изборът на комплект за трапезарията е толкова вълнуващ

Когато дойде моментът да правим някакво обновление в жилището си събитието е както вълнуващо, така и леко объркващо. Пазарът предлага наистина разнообразни и красиви модели от всяка една мебел. Има толкова много форми и размери трапезни маси и столове Венус, и нашата задача е да купим най-подходящите за един модерен дом. Кое обаче считаме за най-важно? Много от вас ще кажат визията – но подходящият размер спрямо наличното пространство и необходимия брой места за сядане, изместват фокуса от красотата на съответния артикул.

Защо формата на предлаганите трапезни маси и столове Венус е от съществено значение

Първото за което е добре да помислите е бройката на хората, които ежедневно ще сядат около масата. Този аспект е от ключово значение и за избора на нейната форма. Можем спокойно да отбележим, че например кръглите трапезни маси с подходящи столове към тях са достатъчни за настаняване на по-голям брой хора. Правоъгълните, също дават тази възможност, особено ако са снабдени с разтегателен механизъм. Всеки от хората седнали пред масата, трябва да се чувства наистина удобно и комфортно докато се храни, а често и времето преминава в сладки приказки. Каквато и форма за трапезната маса и столове Венус да изберете, преценете добре пространството около мебелите.

Комплект трапезна маса с четири стола

Комплект маса VENUS 1121 с 2 стола INCI 2401 и 2 пейки INCI 2402/2403:

  • Изключително стилна трапезна маса и столове Венус – плота е от MDF с разтегателен механизъм и стабилни крака от дърво;
  • Имате прекрасната възможност да се насладите на комфорта на двата тапицирани стола и двете пейки – едната от които с гръб за облягане;
  • Масата е изпълнена в елегантен бял цвят, а столовете и пейките са в сива дамаска, което кореспондира много добре.

Домът ви наистина ще придобие нов облик с помощта на актуални модели трапезни маси и столове Венус. Много дълго време ще използвате качествените мебели и ще се наслаждавате на модерната обстановка.