22.05.2024
холна маса

Защо да поръчаме холна маса с повдигащ механизъм?

Когато избирате ново обзавеждане за дневната зона, трябва да сте максимално внимателни, защото тази част от дома се използва най-активно от цялото семейство. Тук минава голяма част от свободното ви време, когато сте у дома, а също каните и гости. Мебелите е правилно да бъдат красиви и функционални, съобразени с вашите предпочитания и нужди. Разгледайте venus холна маса с повдигащ механизъм, защото е оригинален модел създаващ редица удобства. Да се избере подобна мебел не винаги е толкова лесно, понеже изделията са разнообразни и това може да ви обърка.

Защо да заложим на холна маса с повдигащ механизъм?

Хората най-често се фокусират при избора на диван и секция, а холната маса остава някак на заден план. Тя от своя страна има много важната роля да обедини останалите мебели и да направи стаята уютна и удобна. Вече ще имате поставка, на която да разположите напитката си, да сложите книга, лаптоп или каквото друго пожелаете.

Много хора обичат да декорират помещението с някакъв вид аранжировки и това е най-подходящото място те да бъдат поставени. В случай че предпочитате да хапвате пред телевизора се предлагат холни маси с повдигащ и разтегателен механизъм. Така плотът ще промени височината си, за да ви бъде по-комфортно да се храните. Механизмът може да се използва във всеки един момент, когато има нужда, а след това да го върнете в първоначално положение и холната маса да изглеждат пак компактно. Ще ви запознаем подробно с характеристиките на един качествен и много удобен модел от сайта на Venus.bg. Холна/Трапезна мебел модел Ели – Дъб бланко:

маса
  • „Ели„ е практична мебел с разтегателен и повдигащ механизъм;
  • практично предложение за обзавеждане на жилища с ограничено пространство;
  • благодарение на метален механизъм с манивела, плотът се повдига и разтяга, което я превръща в удобна трапезна маса.

Удобна мебел, която ще ви осигури достатъчно площ за сервиране. В каталога може да разгледате и други модели притежаващи повдигащ механизъм.

Как лесно да изберем конкретен модел холна маса?

Ако сте решили да направите подобна покупка нашата препоръка е да измерите внимателно свободното пространство. Тази мебел трябва да се съобрази с формата и размера на дивана, защото се инсталира точно пред него. Според специалистите плотът не трябва да е по-висок от този на седалката като изключение са само артикулите, на които смятате да се храните. Стилът на новата мебел е добре да кореспондира с останалите неща в помещението. Следете внимателно за цвета на изработка както и допълнителните удобства като втори плот под основния, място за съхранение и други.