нд. апр. 5th, 2020
мараци

Матраци-лесно ли е да изберем добрия за нас?

За да купиш правилния за леглото си матрак е нужно да преминеш пред не малко препятствия. Не са излишни обаче съвети, които пък биха помогнали на желаещите да спят като бебе и то гарантирано. Матрака е сред продуктите, които наистина има специално отношение към вашето легло. При интерес от ваша страна можете да продължите с четенето за да сте сигурни, че наистина можете да се насладите на комфортен сън без усилия стига да спазите някои основни насоки при избора на идеалния продукт. Матраци има разнообразни като модели. Популярни марки, познати и утвърдени блрандове. За да сте убедени, че това е средството за вашия спокоен сън е добре да сондирате мнения на потребители по отношение на издръжливостта и здравината на продуктите, предлагани от съответните производители.

нов матрак
  • Матрака да е в точен размер с леглото, за което е предназначен. Ако допуснете грешката да изберете такъв, който наистина е по-малък или по-голям то ето я първата предпоставка за дискомфорт. Задължително матрака следва да бъде коректен като габарити за да пасне идеално на кревата.
  • Еднолицев или двулицев? Това е въпрос, който вълнува доста повече потребителите, тъй като със сигурност и вие сте наясно, че едните са по-високи като цена от другите. Това обаче се дължи на факта, че наистина при двулицевите се гарантира дълголетие за разлика от тези с едно лице. Така, че си определете бюджет и решете какви са основните ви приоритети – цената или гаранцията за дългогодишно използване и едва тогава насочете внимание към някои от конкретните модели.
  • Твърд или мек матрак? Специалистите биха попитали ортопедичен или ергономичен. Всяко тяло се отличава с гънки, форма, тегло, извивки. Ако за вас е важно тялото ди стаи стабилно и устойчиво на леглото то ортопедичните варианти са за предпочитане. Тези от мемори пяна пък ще гарантират нежна прегръдка и наистина ще се погрижат за мекотата и спокойния ви сън.