23.05.2024
спалня

Кой вид мебели ще направят спалнята наистина удобна?

Има помещения в жилището, които заслужават много по-голямо внимание при избора на ново обзавеждане. Стаята, в която спите и съхранявате дрехите си е именно от тях. Тук е важно да разполагате в практични и елегантни мебели, които ще ви предложат необходимите удобства и ще направят пространството уютно и комфортно. Препоръчваме ви модерното обзавеждане мебели за спалня с включен матрак venus.bg. Производителите са се постарали да ви предложат изделия с много високо качество изработени от модерни и устойчиви материали.

Какъв вид обзавеждане ще подхожда на модерната спалня?

Ако не искате да губите времето си и да търсите мебелите една по една, е най-добре да заложите на спалните комплекти с матрак. Този вид обзавеждане има множество предимства, защото с една покупка получавате абсолютно всички необходими мебели плюс матрак. Така след получаване на доставката веднага може да инсталирате артикулите и да се настаните.

Инвестицията в спален комплект с матрак е и по-изгодна чисто финансово, защото изделията се изработват в една продуктова линия и това ги прави доста по-евтини от останалите. Онлайн ще разгледате разнообразни дизайни, от които да изберете стил, който ви харесва както и цветова комбинация. Съвременните мебели се правят от материали като MDF и ПДЧ плоскостите, а това е шанс мебелите да се изработят в много разнообразни цветове. От магазин Venus.bg предлагат да разгледате следния модел – Спален комплект Аполо 3 – 160/200 см, Бяло гланц:

мебели за спалня
  • спален комплект „Аполо 3“ с включен еднолицев матрак „Даная“ пружина и подарък възглавници;
  • този модел е съставен от легло 160/200, табла и повдигащ механизъм, предоставящ достъп до подматрачното пространство;
  • трикрилен гардероб с огледало, механизъм за плавно затваряне, рафтове и лост за закачалки;
  • две нощни шкафчета с чекмедже и ниша;
  • за изработката на спалния комплект се използва ПДЧ 16 мм с избор на цвят.

Стилни и елегантни мебели, които ще ви помогнат бързо да промените обстановката.

Удобно ли е да използваме скрин в спалнята?

Тази мебел присъства в голяма част от спалните комплекти с матрак, но ако случайно изберете такъв без скрин ви съветваме да си потърсите допълнително. Тази мебел винаги е привличала вниманието на хората, защото е изключително практична и особено подходяща за стаята, в която спите. Скринът разполага с няколко големи чекмеджета, благодарение на които ще имате повече пространство за съхранение на дрехи и други лични вещи. Потърсете модел, който да отговаря на дизайна на вашето обзавеждане и не се колебайте да поръчате допълнително скрин.