24.09.2022
детско обзавеждане

Мебелите в детската стая – функционални и красиви

Щом дойде времето да купувате обзавеждане за стаята на детето, трябва да подходите доста по-различно от това, което избирате за останалите помещения. Мебелите за най-малките, е хубаво да бъдат с красив дизайн и свежи цветове, да притежават различни функционалности и не на последно място, да са добре изработени от устойчиви материали. Такива продукти ще откриете в страницата на https://www.venus.bg/детска-стая, разнообразни готови комплекти, модулни елементи и всичко необходимо за да бъде детето настанено удобно.

Как да организирате пространството в детската стая venus

Каквато и мебелировка да изберете пространството трябва да бъде достатъчно свободно и да има място за игри, а най-добре да разпределите артикулите по зони. Като идея бихме ви препоръчали в едната част от стаята да поставите леглото и гардероба и това да е частта за спане, а в другата малко диванче и масичка, за да може детето да си играе и да рисува някъде. В онлайн магазин venus, леглата са изключително практични и удобни за използване, притежават повдигащ механизъм и ракла под матрака, която бихте могли да използвате наистина рационално. Други модели в основата си имат монтирани широки чекмеджета в които децата могат сами да подреждат вещите си. Наред с всички функционалности не забравяйте и подбора на подходящ цвят. Колкото по светли и приятни за окото тонове изберете, толкова по-добре ще се чувства малчугана в детската.

Комплект за детска стая

Комплект за детска стая Марти – Конфигурация №3 от venus:

  • Модулна конфигурация с цветен декор;
  • Модулите ви дават възможност да организирате пространството, както пожелаете;
  • Предлага се  бюро с вратичка и чекмедже;
  • Стенна етажерка, ниска етажерка с вратичка, чекмеджета и открити рафтове;
  • Еднокрилен гардероб;
  • Всички модули имат механизъм за плавно затваряне.

Производителите, държат мебелите за детски стаи да са с безкомпромисно качество и с перфектна визия.  Разгледайте страницата venus и ще попаднете в свят от естетика и красота. Зарадвайте детето с обновена стая.