нд. апр. 5th, 2020
двукрилен гардероб

Кои са най-продаваните модели гардероби на българския пазар?

Като една от най-ползваните мебели у дома и на работното място гардеробите определено заемат съществена част от интериора, който ни заобикаля. Замисляли ли сте се обаче кои са най-продаваните на нашия пазар гардероби и какви са причините за това. Ако трябва да направим класификация на мебелите за съхранение то първата позиция със сигурност ще бъде заета от двукрилните варианти. Този модел гардероби има основателна причина да бъде начело на класацията, тъй като неговите технически параметри и функционалност са реалните му приоритети. Гардеробите с две крила са водещи в продажбите, защото тяхната адаптивност е повече от пословична. Характерна особеност при избора на такива мебели е това, че отваряемостта им също подлежи на подбор. Ето, че вече стана ясно защо двукрилните гардероби с плъзгащи врати са толкова популярни и са едни то най-предпочитаните от клиентите. Ами просто са супер адаптивни и са практични решения за не толкова просторни помещения(визираме спалните).

нов гардероб

На следваща позиция по предпочитания се нареждат гардеробите с три крила. Ще кажете, че са твърде големи като размер и трудно биха намерили достатъчно площ у дома ви. Но ако често посещавате хотели във връзка със служебно пътуване или семейна почивка, то определено ви е направило впечатление, че в по-голям процент от хотелските стаи гардеробите са с три крила. Това никак не е случайно поради факта, че за да създадат максимално удобство и да предоставят на гостите си домашен комфорт и уют, хотелиерите избират гардероби с три крила, които наистина да организират вещите им по най-правилния начин.

На трета позиция ще оставим гардероби, които разполагат с едно единствено крило. Сигурно се изненадвате, че те заемат почетния бронз, но ето я и главната причина за това. Несъмнено в коридора, в детската стая или офиса е важно да разполагаме с гардероб, в който да ползваме закачалки за палта, якета и сака. Независимо от ограничената площ необходимостта от тази мебел е налице и се оказва, че е по-ефективно да се ползва малък с едно крило гардероб, отколкото да не разполагаме в такива помещения с никакъв.