чт. юни 24th, 2021

Настанете уюта у дома и заложете на силната страна – Клийн Хелп

Почистването на меката мебел винаги е била начинание с повишена трудност. Тъй като процедурите по премахването на мръсотията от дивана са сложни и свързани с прилагането на специална методика, много от нас дори решават да прехвърлят отговорността за поддръжката на тапицерията на някой друг, за да бъде свършена работата както трябва.

Информирайте се относно предлаганите пране на мека мебел цени от фирма „Клийн Хелп“ и се доверете изцяло на това място. там ще откриете не само услуги, свързани с прането на дамаски, ами и още много други, които ще са Ви от полза в редица ситуации. Останете с нас, защото имаме какво още да Ви кажем!

Когато мръсотията е навсякъде

Стая, Диван, Френски Прозорец, Балкон, Начало
мръсен дом

Не се отчайвайте при вида на мръсния диван, който е покрит с петна, а цветовете на тапицерията отдавна не са така ярки и красиви… Не се втурвайте и да купувате нова мека мебел, защото това ще Ви коства много повече средства, отколкото ако просто решите да почистите дамаската по професионален начин. Спестете време и усилия и се обърнете към специалистите, защото те знаят много добре как точно да подходят, за да:

 • Върнат свежестта на дивана Ви;
 • Премахнат дори и най-упоритото петно от него;
 • Го почистят в дълбочина, отстранявайки всичката прах и дълбоки замърсявания, които в много от случаите влияят и на здравето ни;
 • Направят така, че да запазят постигнатата свежест за по-дълго време.

Дори и до този момент все още да не сте се възползвали от професионалните услуги на някоя почистваща компания, то вече е крайно време да го направите, защото резултатите за Вас ще са повече от задоволителни. Още сега се обадете на фирма „Клийн Хелп“ и се възползвайте от възможността да се сдобиете с перфектно чиста мека мебел за малко пари. И да, днес тази комбинация е напълно възможна!

Усетете уюта с всичките си сетива

Натюрморт, Уютна, Възглавница, Завод, Книга
уют

Понякога се чудим защо все още не можем да усетим домашната хармония в пълния й смисъл, след като сме направили всичко възможно в интериорен план да обособим един красив и комфортен дом. На пръв поглед всичко изглежда добре, но сякаш нещо липсва, сякаш сме пропуснали да обърнем внимание на детайла…

Може би „пропуска“ Ви се крие в това, че не сте забелязали замърсения диван, който пречи да се насладим на сто процентов комфорт в целия му смисъл. Или може би просто не сте си купили нова мека мебел, която да е по последен писък на модата, също както и която да е супер удобна за използване. Преценете сами!

При всички положения е добре редовно да почистваме всичко, което спада към графата „мека мебел“. Дали това ще е дивана или фотьойла – не е от значение, като по-важното в случая е да сме отговорни към всеки един интериорен компонент, наличен в дома ни. Заложете на професионалното почистване на мека мебел, без да пропускате възможността да резервирате и:

 • Пране на матраци и килими;
 • Почистване на прозорци;
 • Почистване след ремонт;
 • Абонаментно почистване;
 • Еднократно почистване;
 • Почистване при смяна на жилище;
 • Други видове почистващи процедури по индивидуална заявка на клиента.

Каквато и процедура да решите да заявите за дома си, не забравяйте че качеството на изпълнение стои в основата на отличните резултати. А за да сме сигурни, че те ще бъдат точно такива, е редно да открием правилното за нас място, като например фирма „Клийн Хелп“. Още сега се обадете и как да подходите към имота си решете. Подгответе се да видите пред себе си невиждани резултати, които ще се характеризират с:

 1. Свежест у дома за по-дълго време;
 2. Перфектно почистване мека мебел или друг интериорен компонент/част от дома;
 3. Ниски цени, които ще облекчат портфейла Ви;
 4. Любезно отношение и професионален подход към всеки един клиент на фирма „Клийн Хелп“;
 5. Индивидуален план за всеки отделен хигиенен казус.

Безсмислено е да си губите времето в безкрайно пране на меката мебел в дома Ви. В ече има кой да свърши това вместо Вас 🙂.