03.12.2022
почистване

Неволи след ремонт и как да се справите ефективно с почистването

Няма никакво съмнение, че в големите градове строителството кипи с пълна пара.  Колкото повече имоти има то толкова повече ремонти се правят. А в следствие на извършените ремонтни мероприятия стопаните на новия имот имат нужда от наемане на професионални фирми за почистване. Няма никакво съмнение в този естествен ход на събитията. Ако сте от страната на онези, които бързат да се настанят в новия си дом в града под тепетата е време да се възползвате от услугите на Евроклиър Пловдив. За отлични и бързи резултати след ремонта и ухаещ на чисто и свежо нов дом сега имате сто причини да не подценявате способностите на експертите от областта.

Какво спестяват клиентите

Наемането на професионалисти за провеждане на почистване след преминали ремонтни занимания е неизбежно. Днес хората се научиха да ценят труда си и да се доверяват на специалистите, предвид факта, е по този начин си спестяват не само мускулна треска от прекомерните физически усилия, а също така и:

 • Време. Скоростта, с която ремонтирания ви дом ще бъде почистен е съобразена с договора, който сключвате с Евроклиър Пловдив;
 • Пари. Ако си направите сметка какво трябва да закупите като препарати  всякакви други неща, нужни за провеждане на процеса на почистване ще установите, че никак не са малко допълнителните разходи, които трябва да направите;
 • Усилия. Физическата умора е неизбежна предвид това, че се налага да се изнесат тежки отпадъци и отломки извън имота;
 • Способност да извършите конкретни действия и мероприятия, които са специфични за съответния тип замърсяване.

Не винаги човек е способен да поеме на плещите си онова, което следва да се свърши. Дори да ви се струва лесно едва след като предприемете ефективни действия ще осъзнаете, че става въпрос за професионални умения, които не притежавате. Спестете си излишните грижи и тревоги и се възползвайте от услуги, които ще ви гарантират отличен резултат.

Какво включва следремонтното почистване

ремонт

Сигурно много от вас се интересуват от това какво всъщност се включва в пакета от дейности, които се предлагат от специалистите от Евроклиър Пловдив. Най-лесния начин да се запознаете с услугите е чрез посещението в сайта на платформата. Основните от тях ще изброим в следващия списък:

 • Изнасяне на тежките строителни отломки и отпадъци;
 • Измиване на прозорци и дограма;
 • Почистване на бани и тоалетни;
 • Премахване на петна от боя и строителни смеси;
 • Отстраняване на предпазни ленти, фолиа и покрития от мебели, прозорци и други.
 • Почистване и обезпрашаване на стени, тавани и под;
 • Измиване ръчно или машинно на подови настилки.

Освен усилия както виждате трябва да разполагате с редица пособия и машини, които да могат да ви помогнат в мероприятието. Предвид тяхната специфика наистина е по-добре да се доверите на опита на специалистите.