13.06.2024
шкафове

Как чрез съвременното обзавеждане за кухня ще направим жилището си по функционално?

Ако искате домът ви да бъде практичен и удобен, има голямо значение, какви мебели ще изберете за кухнята. Съвременното обзавеждане е насочено към това всичко да бъде достъпно и функционално, за да може възможно най-бързо да бъде приготвена храната и подредено след това. Мебели Венус шкаф за кухнята ще изберете лесно и бързо в интернет магазина. Модулните готови комбинации са много добро решение, ако не искате да чакате дълго, за да бъде изработено обзавеждането по индивидуален проект. Когато купувате нови шкафове, е важно да се съобразите с личния си вкус и с размерите на помещението.

Заслужава ли си инвестицията в готов кухненски комплект?

Днес повечето потребители се насочват към този вариант, тъй като им дава редица удобства и спестява доста от времето за избиране на мебели. Шкафовете са изработени от производителя в една продуктова серия и ви предлагат всички необходими удобства. Лесно ще изберете комбинацията, тъй като има много разнообразни варианти с повече или по-малко модули с различно предназначение. Формата на монтаж би могла да бъде линейна, ъглова, двуредова или с изнесен остров. Тук е важно да се съобразите с архитектурните особености на зоната, която ще обзавеждате.

Хубаво е да се поинтересувате дали избраните от вас в кухненски шкафове разполагат с механизми за плавно отваряне и затваряне. Горният ред има декоративна функция и е важно да определите дали шкафовете да бъдат с отворени рафтове или със стъклени витрини. Специалистите на онлайн магазин Венус ви дават следната възможност. Кухненски комплект Сити 888 – 270 см. – с цял термоплот:

  • комплект „Сити 888“ притежава всичко необходимо за обзавеждането на кухнята Ви;
  • обзавеждането включва шкафове, чекмеджета, витрина, място за аспиратор и отделение за вградена печка;
  • за удобство са добавени цял термоплот и механизъм за плавно затваряне.

Красиво и модерно обзавеждане, с което жилището ви ще бъде по-удобно и най-вече бързо ще приключвате с домакинските задължения и готвене, за да си почивате.

Защо да изберем ъглова форма за монтаж?

Много хора предпочитат кухненското обзавеждане да бъде монтирано в ъглова форма, тъй като тя е най-практичната. Създава се така нареченият работен триъгълник и имате бърз и лесен достъп до мивка, печка и хладилник.

При тази комбинация по-бързо ще подготвите продуктите, с които ще готвите и бихте разтребили след това безпроблемно. Почти всички помещения позволяват този тип монтаж, затова и той в момента е толкова популярен. Разгледайте примерните модели в сайта и изберете най-доброто за вас. Формата, в която ще монтирате шкафовете, трябва да бъде съобразена с  размера на помещението и вашите предпочитания.