24.05.2022
модулна конфигурация

Как да открием перфектния диван за хол

Обстановката която ще създадем в жилището си е важна за да прекарваме свободното си време спокойни и да възстановяваме силите си по най-правилния начин. Мястото където обикновено релаксираме е холът и съответно неговия интериор трябва да е детайлно обмислен. Ако изберете една голяма мебел около която да градите всичко останало ще ви бъде най-лесно да направите уютна и красива стаята. Хубави дивани за хол Венус са точното решение когато искате нещо модерно, различно и функционално. Артикули са с доказан произход и са изработени от качествени и надеждни материали. Така сте сигурни, че инвестирате в продукт, който ще ви служи максимално дълго.

Кои модели са актуални в момента

Предлагаме ви да се информирате добре за характеристиките на модерните дивани и така да вземете правилно решение, когато дойде моментът за поръчка. Разнообразието от варианти ще ви изненада приятно с красиви и практични мебели:

ъглов диван малиция
  • Диван с лежанка – любим на много от семействата, понеже предоставя възможност да се излегнете комфортно в хола и да си почивате. На подобен модел могат да седнат повече души когато например ви дойдат гости. Г-образната му форма позволява да бъде поставен в ъгъла без да пречи на преминаването през стаята;
  • Двуместен модел – удобен и компактен, подходящ за по-малки апартаменти. Съвременните модели имат ракла под седалките и се разтягат;
  • Диван клик-клак – добре познат от миналото, този модел е с обновена визия като отново предлага лесния механизъм за разтягане клик-клак;
  • С релакс механизъм – иновативен продукт, който ще откриете в каталога на Венус. Посредством механизъм настройвате облегалката и повдигате краката си в позиция която ви е най-удобна.

Това са част от възможностите, а за да изберете най-подходяща мебел трябва да се съобразите и с личните си критерии за стил и качество.

Как да открием перфектния холен диван

Ако се замислим колко много време прекарваме в хола ще разберем, че интериорът е важен за семейството и трябва най-вече да предлага удобство и уют. Правилният диван ще промени много атмосферата, за да стане това обърнете внимание на следните критерии:

  • Точен размер – измерете внимателно свободното пространство и открийте артикул който съвпада;
  • Изберете подходящ цвят – това е важно, за да се усеща характерната атмосфера в хола;
  • Качествена изработка – голяма мебел като дивана трябва да бъде достатъчно здрава, защото се използва всеки ден от повече хора;
  • Цена – лесно ще намерите модел от ценова категория отговаряща на личния ви бюджет.

Отделете достатъчно време, за да разгледате всички предложения в каталога на интернет магазина и да прецените кой стил, цвят и функционалност ще бъдат най-удачни за вашия дом.