15.08.2022
стол

Важно ли е да поръчате посетителски столове за вашата фирма

Хората не винаги забелязват, че когато отидат в някой офис или учреждение, а дори и във фризьорския салон са настанени на така наречения посетителски стол. Този вид мебели са в раздел /офис/ и са в помощ на хората, когато трябва да настаняват свои гости, клиенти или партньори. Добре е да сте запознати с характеристиките на съответните модели към които сте се насочили. Интересни предложения ще откриете в каталога на онлайн магазин www.venus.bg. Разгледайте ги и преценете кой модел и стил ще бъде най-подходящ за вашата фирма.

Кои характеристики правят моделите специални

Посетителските офис столове са  артикули, които служат за да бъдат настанени партньори и клиенти за кратко време. От тях се изисква най-вече да бъдат здрави и устойчиви на високо натоварване. На съответния вид избран от вас ще сядат хора с различно телосложение и килограми и поради тази причина трябва да изберете възможно най-качествения и добре изработен модел. Посетителските офис столове в повечето случаи са с основа от метал, мека седалка и облегалка и достатъчно красива визия. В каталога ще откриете и луксозни модели, които впечатляват с модерен и стилен дизайн, тапицерия от естествена кожа и много практични функции. Тези модели не е необходимо да бъдат ергономични и да се регулират в различна позиция, но е добре да са комфортни и да предоставят добра опора за гърба и кръста.

Да изберем ли модерен и стилен посетителски стол

Съветваме ви да инвестирате в елегантен модел със съвременна визия, който ще направи добро впечатление на вашите клиенти и партньори. Ако сте решили интериорът във фирмата ви да бъде елегантен е хубаво да поддържате същата линия и при посетителските столове. Venus.bg ви дава следната идея. Посетителски офис стол Samba SC с подлакътници Еко кожа – Светло сив SC:

посетителски стол
  • „Carmen Samba SC“ е изработен с интересна хромирана база и подлакътници с меки възглавнички от ека кожа;
  • Разполага с удобна седалката и комфортна облегалка;
  • Тапициран е с луксозна еко кожа;
  • Максимално натоварване 120 килограма.

Прекрасен пример за качествена изработка, модел който ще ви предостави така търсеното удобство и здравина. Хубаво е че може да избирате между различни цветови нюанси с които да направите интериора още по-раздвижен и хармоничен. Онлайн ще намерите най-добрите модели, които в момента излизат от мебелните фабрики. Не пропускайте да купите достатъчна бройка от съответния модел посетителски столове, за да бъдете спокойни, че винаги ще има къде да настанявате хората. Очакват ви много намаления и изгодни ценови оферти.