24.05.2022
секция

Съвременните холни секции и тяхното място в ежедневието ни

Съвременният интериорен дизайн ни предоставя интересна адаптивност на мебелите, която ги прави подходящи за различните типове жилища. За да обзаведем успешно една практична всекидневна със сигурност трябва да включим модерни модели -> venus.bg с чиято помощ домът ни ще бъде едновременно красив и функционален. Дизайнерите все повече осъвременяват мебелите и се отдалечават от класическата визия. Те се доверяват на разнообразните модули, които позволяват различен от преди тип подредба.

Какви модерни модели секции ще откриете във Venus

Потребителят разполага с наистина огромен избор от модерни холни модели. Това е преимущество което получава в онлайн магазините. С помощта на модерните модели холни секции, спокойно бихте могли да замените тв шкафа. Когато параметрите на един артикул venus са по минималистични, то се оказва, че той се вписва много по-добре в помещението. Конфигурациите се състоят от плот за телевизор, мини чекмеджета под плота, както и елегантни шкафове, декорирани в многообразни цветови комбинации. Семплото излъчване на тези секции им придава стил, който се харесва на потребителите. Модулните системи venus представляват взаимно пасващи елементи, които могат да се комбинират по най-различни начини. Така си подарявате една уникалност, а това вече е немалко предимство. Всекидневната ви няма да прилича на нито една друга. Модерните модели, които се правят по поръчка са на доста по-висока цена, но също толкова елегантни и функционални. При тях може да изберете точните размери и всичко ще пасне идеално.

Модулна холна секция за дневна Римини 1 – Силк Неро / Силк лайт – с LED осветление от venus:

Модулна система
  • Шкаф с клопващи врати;
  • Шкаф с три отделения;
  • Два окачени шкафа със стъклена витрина + LED осветление;
  • Полица за стена;
  • Модерен модел холна секция, която ще внесе допълнително настроение в стаята.

Идеята на богатият избор на холни секции е клиентът да може да поръча мебел, която ще подхожда на интериора в дома му и ще му донесе комфорт и уют. Всички артикули във venus са изработени от качествени и устойчиви материали, което ще ви позволи да се наслаждавате на покупката си дълго време.