01.08.2021
стол

Столове за кухнята – изберете перфектните

Всеки се старае да създаде уют в своя дом, което значи, че е необходимо специално внимание към всяка една стая – включително и кухнята. Един от най-важните детайли в интериора са мебелите и така, както холът не може без удобен диван и кухнята не може без столове. Правилно избраните модели ще създадат комфорт по време на вечеря, събиране с приятели или друг повод. Кухненските столове имат освен практическа и естетична функция -създават комфорт и елегантен вид на стаята. Мебелен магазин Венус ви е подготвил изключителни примери от функционални и дизайнерски изпълнени артикули.

Какво да вземете предвид, когато избирате кухненски столове Венус

На първо място е решението за вида, тъй като той е определящ за облика на цялото пространство. Традиционните модели Венус, имат облегалка която е с височина минимум 30 сантиметра и пасват идеално на масата за хранене. Вариантите без облегалка тип – табуретка са по-подходящи при обзавеждането на малки кухни, защото заемат и по-малко място. Материалите от които са направени кухненските столове обикновено са дърво – устойчив на износване и много здрав материал, метал – рамката и краката на тези модели изглеждат стилно особено когато се комбинират правилно с останалите мебели. Напоследък клиентите предпочитат и пластмасата, защото е лесна за поддръжка на ниска цена и по-лека. Също така имате възможност да изберете между много и различни цветове.

трапезен стол

Кухненски комплектът 4 бр. – Трапезен артикул Alkmini HM0142.02 от мебели Венус:

  • Комплект от 4 бр. удобни и практичен кухненски стола;
  • Идеално предложение за Вашата трапезария;
  • За изработката му е използвана метална конструкция. Краката са в цвят на дърво;
  • От външната страна седалката и облегалката са тапицирани с бежова PU кожа- висококачествена изкуствена кожа, която не се разтяга и напуква, а от вътрешната с текстилна дамаска също в бежово.

Разгледайте каталога на магазин Венус и изберете тези мебели, които най-добре ще се впишат в атмосферата на вашия дом. Очакваме ви!