03.12.2022
шкаф

Кои са най-удачните шкафове за обзавеждане на баня

Ако все още се колебаете дали имате нужда от някаква мебел в банята то днешната публикация е предназначена именно за вас. Не само, че ще ви запознаем с една от най-богатите колекции за такъв тип мебели тук https://mebeliarena.bg/шкафове-за-баня, но ще ви разкажем за ползите и възможностите за избор, благодарение на които ще можете да оформите стилна и издържана в интериорно отношение санитарна зона. И тъй като нито един дом не може без зона за хигиена то очевидно е, че няма как да си спестим от това да бъдем креативни при нейното оформление и оборудване.

Популярни модели шкафове за баня

Преди години бе немислимо в банята да се позиционира шкаф. Обикновено този тип мебел бе подходяща за дневни, спални, холни и всекидневни пространства. Но ето, че за да се подобри стайлинга и организацията в атмосферата се налагат други правила за обзавеждане на интериора в банята, в които безспорно присъства и Негово Величество Шкафът.

Сред най-популярните и доказали се като удобни и функционални модели са:

  • За мивка. Умивалника има различни начини за монтаж, но пък когато е поставен върху шкаф или пък е вграден в него изглежда завършен и практичен. Точно затова този вариант се налага през последните години като решение, с което много бързо и ефективно се достига идеална организация в хигиенната зона;
  • Стенен. Концепцията тук залага на усвояване на пространството. Характерно за клиентите избиращи точно този тип е с оглед да спестят отнемане на подова площ, но пък да си гарантират пространство за подреждане на козметични принадлежности;
  • Скрин. Мини варианти, които лесно се приспособяват в интериора са на разположение на клиентите. Удобни са, защото освен като зона за съхранение на всякакви санитарни пособия имат и отделение за събиране на мръсно пране.

В каталога на магазин Арена можете да се запознаете с още варианти за такива мебели, които напълно биха гарантирали удобство и комфорт в кътчето за хигиена.

Един, два или повече шкафа да изберем

шкаф за баня

Броя на мебелите, на които можете да разчитате в банята е различен. Реално той се обуславя от това с какво площ разполагате и до колко е възможно да се приспособят в конкретното пространство.

Когато искате да инвестирате в добро и функционално решение не гледайте бройката, а това с каква вместимост е обзавеждането, как и къде е най-удобно да го разположите както и дали ще бъде удобен детайла за използване от всички от домакинството. С място за кърпи, ежедневна козметика, препарати – ето такъв тип универсален шкаф е добре да имате в банята и тоалетната за да създадете така желания интериорен ред.