нд. апр. 5th, 2020
боксови ръкавици

Защо боксови ръкавици Twins Special?

Каталозите с боксови ръкавици предлагани на пазара у нас и по света са доста многообразни по отношение на марки.ако питате един аматьор, който се боксира за удоволствие и хоби то приоритетите му няма да са свързани с ръкавиците и техния бранд. В случая се залага на по-масовото оборудване. Но за професионалистите е особен приоритет боксовите ръкавици да отговарят на утвърдени норми и стандарти за качество. А марките, които са се утвърдили сред световните боксови федерации и клубове са селектирани според износоустойчивост, защита, ефективност, качество като на последно място се намира изискването за сравнително достъпна цена. Боксови Ръкавици Twin са едно от разумните решения, които са съчетание между всички тези изисквания, които имат професионалните боксьори и тези от аматьорските клубове, но с явна заявка за изява на големия ринг.

Безспорно избора на ръкавици и бойна екипировка от класата на Twin е момент, който дава на боксьорите увереност и самочувствие. А в силовия спорт ако не вярваш в собствените си възможности то едва ли ще можеш да елиминираш дори по-слабия от теб противник. А Twins Special са марката боксови ръкавици, които ще се справят безупречно не само с повдигане на бойния ви дух, но и с всички онези предимства и приоритети, които ще предложат.

ръкавици

Защо боксови ръкавици Twins Special?

  • Тайландския бранд е с утвърдени позиции на световния пазар. Доказателство за това са доверието, което множество популярни бойци проявяват именно към тази марка боксови ръкавици.
  • Високо качество и невероятна детайлност по отношение на изработката. Вложените материали са висок клас и няма нужда да се притеснявате, че някои от шевовете или детайлите по ръкавиците ще дефектират по време на важен мач.
  • Гаранцията, която Twin дава е за перфектната защита на ръцете и то в най-уязвимите участъци. Изключително ефективна пяна се грижи за пръстите, кокълчетата и стабилността на китката, а здравата еко кожа издържа на натоварването, на което подлагате ръкавиците, независимо дали се боксирате с боксова круша, спаринг партньор или пък опонент на ринга.
  • Невероятен дизайн и впечатляващ вид. Производителя се е постарал да предаде един по-ефектен и провокативен вид на боксовите ръкавици. Е са невероятно разнообразни като цветови гами, модерни са и определено се грижат за доброто самочувствие на бойците.
  • Добра цена. На фона на предлаганото качество няма как да не останете впечатлени от това, че боксовите ръкавици Twin са едно доста добро съотношение между качество и цена. Достъпни са, а освен това издръжливостта им ги прави и супер инвестиция.