30.09.2023
кухненски ъгъл

Защо кухненските ъглови дивани са толкова популярни?

За да оформите приятен интериор в дома си, трябва да помислите кои мебели са най-подходящи за различните помещения. Много често зоната, в която се храните остава пренебрегната, тъй като по презумпция хората разполагат там маса и столове. Предлагаме ви да се замислите върху възможността да инвестирате в кухненски ъгъл https://www.venus.bg/. Тези познати на всички мебели са изключително функционални и издръжливи. Ако се запознаете с характеристиките им по-подробно със сигурност ще ги предпочетете за интериора на дома си.

Как да изберете подходящ кухненски ъглов диван?

Това е важна покупка и не трябва да бъде правена само на базата външността на съответния модел. Много по-важен и ключов критерий е размерът. Разгледайте предложенията онлайн и обърнете внимание на параметрите, които са посочени под всеки модел. Лесно ще ги сравните като измерите свободното пространство в дома си и определите дали желаете кухненски ъгъл с ляв или десен монтаж.

Производителите са предвидили по-малки и по-големи модели, тъй като и клиентите очакват различни неща от кухненския ъгъл. В някои семейства това е малка и компактна мебел, която служи, за да се настаните около масата. Другаде хората прекарват много по-дълго време седнали на дивана и го ползват като стандартна мека мебел. Друг основен момент е изборът на тапицерия, която може да е текстилна или кожена. Двата варианта са доста различни, тъй като кожените кухненски ъгли имат по строга визия и създават усещане за повече лукс. Текстилните са по-уютни и семейни. Внимателно определете и цветовата гама, която трябва да подхожда на килимите, завесите и цвета на стените. В сайта на магазин Venus.bg има много нови оферти и днес ще ви представим една конкретна. Кухненски ъгъл Торонто – с 2 бр. Ракли и функция сън – Бежов:

  • представяме Ви изключително достъпния кухненски диван „Торонто“, подходящ за обзавеждане на кухня или трапезария;
  • диванът е съставен от триместен диван, ъгъл и двуместен диван;
  • този модел притежава удобства като: функция сън (тип падащ гръб трансформиращ се в легло) и две обемни ракли за багаж;
  • двете ракли под седалките предоставят обемно място за съхранение на багаж;
  • „Торонто“ се изработва в цвят по избор.

Чудесно предложение на достъпна цена, чрез което ще оформите зона за хранене лесно и безпроблемно.

Да направим ли покупка от електронния магазин?

В момента много потребители предпочитат пазаруването на мебели онлайн, защото на спокойствие могат да разгледат много повече артикули, отколкото ако посетят някой търговски обект. Цените в интернет са в пъти по-ниски, а качеството достатъчно високо, за да използвате определената мебел дълго.