нд. апр. 18th, 2021
Бар стол

Бар стол – многообразие в приложението

Столовете се делят на различни модели в зависимост от тяхното предназначение. Има обаче един, който независимо, че е визиран като типичен бизнес артикул все по-често го откриваме във всекидневната, трапезарията или кухнята на модерните домакинства. И вие вероятно имате бар стол, който да ползвате докато приготвяте храна за семейството си или пък хапвате набързо почти на крак, докато леко се подпирате на тази мебел. Много удобен, доста ефективен и лесно адаптивен – така накратко бихме описали ползите и особеностите на бар столовете, за които ще си говорим днес.

Видове бар столове

И независимо, че си имат име и са известни като БАР столове то класификацията, която откриваме на пазара наистина е впечатляваща. Причините за подобно многообразие реално си има своите аргументи. Има бар столове, които са изключително приоритетни що се отнася до домашната среда. Изключително многообразни и иновативни са тези изделия, тъй като са:

Градински бар стол
  • Лесно приспособими;
  • С атрактивен дизайн;
  • Удобни за ежедневно ползване;
  • Практични;
  • Не заемат много място.

Тези домашни бар столове могат да бъдат от типа щъркел или класически в гръцки стил с четири крака. По-удобни обаче са столовете щъркел, тъй като имат възможност за настройване на височината, което позволява те да се ползват и от деца.

Наред с до тук описаните варианти не са за подценяване и някои видове бар столове, които са невероятно ефективни и приложими при различни климатични условия. Такива бар столове можете да оставите на открито, тъй като са изработени от устойчиви на влага материали. Метални, пластмасови, ратанови, от естествена дървесина, която е обработена и импрегнирана против влага и вредители. Бар столовете от този тип са идеални за пул барове, открити заведения, барбекю зона и много други. Те предоставят удобството да се ползват на открито без това да повлияе на тяхната издръжливост и дълголетие.