22.02.2024
комплект за спалня

Знаем ли как бързо и лесно да обзаведем спалнята?

Избирането на подходящи и качествени мебели вече не е толкова трудно, защото в онлайн магазините се предлагат разнообразни и интересни модели. Ако пред вас стои въпросът, как да обзаведете спалнята, днес ще ви помогнем с някои конкретни идеи. Мебели Венус комплект спално обзавеждане 140/200ще ви гарантира много удобство и ще направи стаята различна и функционална. Когато купувате артикулите наведнъж ще може да ги инсталирате бързо и да се настаните. За да направите най-добрия избор винаги трябва да се ръководите от качеството на изработка и използваните материали.

Разумно ли е да поръчаме готов комплект за спалня?

Когато времето ви притиска и искате възможно най-бързо да обзаведете любимата си стая и да си почивате в нея, трябва да мислите рационално. Разгледайте готовите комплекти за спалня, които се предлагат в специализираните интернет магазини и научете повече за техните възможности. Това е чудесна инвестиция, при която с една покупка ще получи да необходимите мебели, за да завършите интериора на помещението.

Няма да губите време и да търсите артикулите поотделно, да се опитвате да ги съчетавате и да обмисляте как да ги разпределите в стаята. Благодарение на готовите комбинации ще оформите интериора перфектно с мебели, които са изработени да се използват заедно. Цената на модерните спални комплекти е разумна и много по-изгодна от това да купувате нещата самостоятелно. От Венус препоръчват – Спален комплект Манхатън – 160/200 см, Пино пасадена / МДФ антрацит гланц:

обзавеждане за спалня
  • комплект „Манхатън „ се състои от легло с вградени две нощни шкафчета и гардероб;
  • леглото има повдигащ амортисьорен механизъм за достъп до подматрачното пространство;
  • подходящо е за еднолицев и двулицев матрак с размери 1600/2000 мм;
  • за поставянето на двулицев матрак е нужна допълнителна подматрачна рамка;
  • притежава дискретно LED осветление, а таблата е тапицирана с еко имитация на щраусова кожа;
  • гардеробът е с големи плъзгащи врати декорирани с еко кожа и огледало;
  • може да добавите към комплекта и практична табуретка-ракла пред леглото (необходими са 2 бр., за да обхванете цялата дължина), огледало и скрин с 6 чекмеджета;
  • моделът притежава висококачествен механизъм за плавно затваряне на всички врати и чекмеджета.

Луксозно и стилно обзавеждане, при което е помислено дори и за най-малкия детайл.

Защо да предпочетем мебели висока клас за спалнята?

Щом говорим за домашен интериор естествено стаята в която спите и си почивате, съхранявате дрехите си и се приготвяте за излизане е от първостепенно значение. Тук не променяте толкова често обстановката и мебелите, затова ви съветваме да инвестирате в нещо качествено и луксозно. Открийте модел с красив и елегантен дизайн, който ще запази своята актуалност по-дълго във времето. Изделията трябва да са здрави и устойчиви, снабдени с всички съвременни механизми.