пн. апр. 19th, 2021
единично легло

Единични легла – видово многообразие

леглата са онези важни мебели, необходими във всеки дом, които ни предоставят възможността за сладки и приказни сънища. Видовото многообразие при това обзавеждане наистина е огромно. Това, което е необходимо да имате предвид при покупка на ново легло е къде ще бъде позиционирано, кой ще го използва и с какво пространство разполагате. Леглата се делят на два основни вида – единични и двойни. Обект на подробен анализ в днешната ни публикация ще бъдат единичните легла, тъй като с тях масово се обзавеждат детски стаи. На https://www.mebeliarena.bg/ единични-легла  можете да откриете невероятно интересни идеи за легла, с които да обзаведете своя дом.

Най-продаваните единични легла

Нормално да има такива легла, които имат доста висок рейтинг и репутация сред клиентите. Вероятно това, което ще разкрием днес няма да ви изненада, но в крайна сметка е добре да знаете какво ви очаква в търговската мрежа. Наистина мебелистите са се постарали да предоставят на своите клиенти иновативни и удобни модели, с които всеки клиент за може да се наслади на вълнуващо нощно преживяване.

Сред леглата, които се радват но висок ръст продажби са:

  • Единични легла с размери 90/200
Двуетажно разделящо се легло

Това са най-масово купуваните легла, с които можете лесно и бързо да обзаведете една удобна детска стая, в която детето да спи пълноценно и здравословно;

  • Двуетажни

Това са отново единични легла, тъй като са съставени от две разположени едно върху друго легла. Все повече мебелисти предлагат и опция леглата от двуетажни да могат да се позиционират на под;

  • Персон и половина

Действително това са легла малко по-големи от стандартните единични, но определено вършат доста добра работа. Със сигурност е необходимо да се съобразите при избирането на такава мебел с това дали имате толкова свободно пространство.

Онлайн магазин Мебели Арена предлага на своите клиенти разнообразие от здрави, красиви и функционални единични легла.