23.05.2024
модни дрехи

Как правилно да съчетаваме дрехи и аксесоари за да изглеждаме като модна икона?

Облеклото и съчетаването на аксесоарите е въпрос не само на умение, но и на виждане. Не винаги обаче можем да се справим  с онези дребни детайли, които да се превърнат в невероятно естетичен акцент, допълващ всеки изискан тоалет. А както знаете в зависимост от дрехите, които обличаме е определящо да намерим и идеалните аксесоари. Само така можем да спазим модните тенденции и да предизвикаме вниманието на околните. Да намерим идеалните дрехи и аксесоари – мода или собствен стайлинг прилагаме в случая? Знаете ли, че понякога незнанието и неумението да се стилизират облеклата  и аксесоарите може да е също причина за това да изглеждате неуместно и дори смешно.

модни аксесоари

Хубаво е човек да е повлиян от модните тенденции, но струва ли си риска да направите грешка и да станете за посмешище на колеги и приятели. Винаги, когато искате да изпъкнете използвайте такива аксесоари, които пасват на дрехите Ви. Би било наистина неправилно да облечете спорно облекло,а да сложите обици със скъпоценни камъни. Същата е логиката и при официално облекло и пластмасова спортна гривна. Колкото  и странно да ви звучи това са примери, които са често срещано явление и именно от незнанието и неопитността си страдаме и получаваме неодобрението на околните.

Потърсете професионална помощ, консултирайте се със стилист и сами ще се убедите, че наистина многообразието от бижута и аксесоари не винаги е определящо за това да изглеждате безупречно и да очаровате с външния си вид. Вярно е, че модата диктува правилата при дрехите  и аксесоарите, но нямате ли и най-малка представа как да се справите с тяхното съчетаване то по-добре не го правете. Аксесоарите са достатъчно ключов детайл за да имате предвид, че той може да предизвика както възхищение така и насмешка. За съвършен стайлинг потърсете в Интернет пространството съвети и идеи, които да приложите при оформянето на вашия моден тренд.

Характерно за правилния подбор на декоративни детайли е това да ги съчетаем на първо място цветово с нашето облекло. Но напоследък модата чертае различни правила по отношение на това да се съчетава цвета на обувките с този на чантата. Можете например да съчетаете цветово панталона с чантата и топа с обувките. Така няма да приличате на папагал и ще изглеждате наистина стилно. Шаловете са един доста практичен аксесоар, който освен да ни пази от студа има и елегантно предназначение. ако например харесвате обувките си в охра, но нямате с какво да ги съчетаете то ето, че шал в същия цвят би бил съвършения завършек.