ср. ян. 20th, 2021
спалня

Комплект мебели за артистично обзаведена спалня

Търсите ли мебели за спалня с качествена изработка то сте попаднали на правилното място, защото днес ще ви запознаем с един от любимите ни спални комплекти, а именно модела Арте. Всички мебели, които ползваме в зоната за почивка е необходимо да бъдат удобни и изящни като дизайн, тъй като спалнята е онова място за уединение и релакс, в което имаме нужда да се почувстваме специални. И точно тази удивителна нотка шик и очарование ни предоставят от Мебели Арена, тъй като в момента комплекта за спалня Арте можете и вие да закупите на отлична цена.

Основните особености на спалния комплект Арте

Артистичен, модерен, супер елегантен – това са определенията, които обрисуват тази палитра от иновативност и уют. Спалнята се превръща в приказна почивна зона, която носи със себе си луксозен почерк и обаяние. И да, точно в такава спалня всеки би пожелал да си почива, да се наслади на ласките на любимия или да се наспи, тъй като това е комплимент към онези от Вас, които ценят естетиката в интериора и знаят, че освен физическото усещане е важно и емоционално да бъдат удовлетворени с останалите си сетива.

Спален комплект

А това, с което се отличават мебелите Арте от останалите масови колекции не е само в забележимостта. Прекрасното съчетание между модернистичната линия и безупречна изработка показва едно по-високо ниво и класа в обзавеждането на спалната зона.

За да бъде създаден този прекрасен спален комплект са използвани:

  • МДФ профили;
  • Гланцирани елементи;
  • ЛЕД осветление;
  • ПДЧ плоскости;
  • Масивна здрава основа от иглолистна дървесина;
  • Стилна гравюра, подчертаваща елегантното излъчване на мебелите;
  • Удобен амортисьорен механизъм, осигуряващ ползването на подматрачната площ.

Не просто красив е този спален комплект, а свръх функционален и практичен. Като една от най-правилните инвестиции определят клиентите покупката на Арте, защото успяват цялостно да се справят с нелеката задача да създадат съвършена и приятна зона за пълноценна почивка и отдих.