13.06.2024
мезоконци

Професионално структуриране на лицето и тялото с иновативните терапии от клиника Мирабел

Армирането на тялото с цел подобряване на релефа и намаляване на отпускането на кожата в следствие на натрупаните години е един от най-новите способи и похвати, които съвременната медицина прилага като нехирургичен естетичен начин за структуриране. Мезоконците стават все по-популярни не само поради бързия ефект, с който успяват да ни впечатлят, но и безопасността на самата процедура. Звучи наистина стресиращо да бъдат имплантирани конци в кожата на лицето, шията седалището, корема за да бъде оформено тялото ни така както винаги сме мечтали да изглежда. Всъщност този тип армировка цели по естествен път да подобри еластичността на кожата и да я трансформира до изменение, което да я усъвършенства. Популяризирането на мезоконците идва да покаже, че интервенцията дава резултати, но има някои особености, които е важно да обсъдите със своя дерматолог.

Особености на поставянето на мезоконци

Манипулацията е доста специфична и изисква да бъде извършена в стерилна среда от професионалист. Независимо, че повечето хора я приемат като една типична естетична процедура то това, което е необходимо да се вземе под внимание е, че и тук има рискове от нежелани резултати и ефекти. Поради това ви съветваме независимо от факта, че сте се запознали в детайли с поставянето на мезоконци да не подценявате в чии ръце ще поверите своето здраве и подобряване на визията.

Предшестващата консултация, която предлагат лекарите дерматолози от клиника по естетична дерматология Мирабел Бургас ще ви гарантира спокойствие относно самото провеждане на процедурата както и нейното извършване. За бърз ревитализиращ ефект, отлично оформяне на контура и стегнат релеф с поставяне на мезоконци Бургас се стимулира собствено производство на колагенови влакна, които да структурират и оформят мечтаната визия.

Основните предимства на професионалното поставяне на мезоконци в клиника по естетична дерматология Бургас ще ви осигури:

  • Структуриране и оформяне на отпусната кожа на лицето;
  • Подходящ е този способ на ревитализация за тъканите на корема, седалището, ръцете, шията;
  • Моделират се и се изглаждат бръчките около очите, устните, челото;
  • Уплътняват се кожните гънки, на гърдите и други уязвими зони.

Подмладяването е видимо и ефекта от професионално извършена терапия от лекар дерматолог дава удивителни резултати в дългосрочен план.

Още от Мирабел Бургас

козметични процедури

Професионален екип от светила в своята област ви очаква в Бургас в клиника по естетична дерматология Мирабел. Безпочвено е да твърдим, че всеки център за разкрасяване ще може да ви осигури онова, което очаквате като дълготрайност на резултата и иновативност на способите за разкрасяване. Изключително многообразни са услугите, които ще се предложат от лекар – дерматолог Бургас, продевин на най-високо ниво за безопасност, ангажираност и ефективност. Със сигурност основната разлика, която ще ви направи впечатление при извършването на демратологични или естетични терапии е това, че задължително ще бъде извършен преглед от лекар, който да установи възможните нежелани реакции на организма към приложената процедура. Не са рядкост и изискванията за провеждане на тест за алергии, които напълно да елиминират риска от създаване на проблеми по отношение на здравословното ви състояние.

За лекарите дерматолози от Мирабел от първостепенно значение е вашето здраве и след това оптималната удовлетвореност от терапиите за подобряване на външността, на които желаете да се подложите.

Пакета от квалифицирани услуги в клиниката за естетична дерматология са изключително добре подбрани с оглед на това да се намери пълен синхрон между:

  • Безопасност на процедурите;
  • Опазване на здравето на пациентите;
  • Безболезненост на прилаганите терапии;
  • Използване на най-иновативна апаратура и козметика;
  • Прилагане на квалификацията на лекари-дерматолози, разполагащи с богат опит и стаж.

Поверете вашето самочувствие на Мирабел Бургас и се доверете на лекари, които разчитат на своите умения и опит в сферата на клиничната и естетична дерматология.