15.08.2022
двулицев матрак

Как да изберем точния матрак за спалнята

Много от хората, които се оплакват, че не могат да си починат както трябва през нощта и се събуждат изнервени и уморени, обикновено не са подбрали точния матрак. От него зависи да бъдем в добра кондиция и бодри, защото ни осигурява необходимата опора и комфорт през цялата нощ. Научи повече за различните модели, които предлага онлайн магазин Venus.bg. В продуктовия каталог на търговеца може да намерите както еднолицеви, така и двулицеви варианти. Моделите са изработени от разнообразни материали, които гарантират дълга експлоатация и невероятно удобство.

Кои характеристики отличават различните видове матраци

Подобна покупка ни коства доста от семейния бюджет, затова трябва да бъдем сигурни, че избираме възможно най-доброто. Когато научите повече за начина по който са направени матраците със сигурност ще имате нужната информация да направите точен избор. Най-популярните модели във времето останаха пружинните. Със сигурност и вие сте имали у дома си точно такъв матрак. Ако научите повече обаче за самите пружини, ще разберете, че покет предлагат повече удобство, защото са пакетирани в отделни джобчета за разлика от бонел пружините.

Наличието на мемори пяна ще ви осигури много по-добра опора и ще ви предложи невероятен комфорт. Научете повече за този модерен материал и предпочетете матрак в който той е използван. Venus.bg ще ви представи един от най-добрите си модели. Двулицев модел Алое Вера 20см висока твърдост – научете повече тук:

матрак
  • двулицев матрак „Алое Вера“ 20см висока твърдост, разполага с луксозен калъф, обогатен с био екстракт от Алое Вера-известен със своите подхранващи свойства- поддържа и подмладява кожата;
  • благодарение на вертикалните канали, минаващи през ядрото, се постига изключителна проветривост и се създава антибактериална и антиалергична среда за сън;
  • седем зони на комфорт, разположени по цялата дължина, осигуряват ортопедична опора на гръбначния стълб- различна твърдост за глава, рамене, кръст, таз, бедра, колене, глезени;
  • калъфът е с цип, за по- лесно почистване.

Качествено изработен артикул, създаден специално за хора, които се нуждаят от добра опора за тялото. Разгледайте каталога и научите повече за останалите варианти.

За кого са подходящи твърдите матраци

По-голямата твърдост е изключително полезна за хора страдащи от дискомфорт в кръста и гърба. Когато  спите по корем ще имате достатъчно добра основа, която да не потъва прекалено много и да ви осигурява необходимата опора за кръста и гърба. Научете повече за артикулите, които ще ви предоставят качествен сън и стабилност, за да променяте позата си на спане леко и неусетно през нощта. Съветваме ви внимателно да четете характеристиките на различните артикули и да се уверите, че това което купувате е правилното за вас.