пн. май 25th, 2020

Поглезете интериора с модерна надстройка от магазин Мебели 1

Не се чудете повече какво да направите, за да си осигурите още малко пространство у дома. И тук не става дума за увеличаване броя на наличните стаи, ами за мястото, което използвате за съхранение на дрехи, бельо, завивки и някои други вещи от бита.

Навярно някои от Вас ще се похвалят с наличието на четирикрилен гардероб в спалнята, също както и с един двукрилен в някоя от другите стаи, но не всеки има възможността да побере по-обемисти мебели в дома си. Повечето от нас се чудят кое как да поместят, за да запазят интериорната хармония в дома си. Бъдете с нас докрай, за да разберете как да процедирате, когато вещите се множа, но пространството намаля респективно с тях!

Надстройките за гардероб – умно решение, или просто Б-план

Кабинет, Дрехи, Облекла, Рафтове, Гардероб
надстройка за гардероб

Няма правилно и неправилно решение, когато става дума за обособяването на дома Ви. Съществува единствено и само Вашето удовлетворение, което няма как да се случи, ако сте допуснали грешката да си купите неподходящи за жилището Ви мебели.

Изхождайки от всичко казано дотук, няма какво друго да направим, освен просто да Ви подканим да видите какъв модел Шкаф върху гардероб бихте могли да си купите, за да увеличите драстично мястото, отредено за прибиране и подредба на Вашите и тези на децата Ви дрехи. А и не само това. Имайте предвид, че интериорни допълнения като шкафовете върху гардероб имат редица предимства, като най-популярните от тях са:

  • Не заемат никакво място (само на височина);
  • Подходящи са за почти всеки един вид гардероб;
  • Могат да се поставят във различни по вид помещения;
  • Струват малко пари;
  • Практични и удобни за използване са;
  • Могат да се изработят по индивидуална поръчка.

Още сега побързайте да закупите Вашата бъдеща надстройка за гардероб и не пропускайте да висите какво Ви очаква в магазин Мебели 1. Мястото, което сбъдва мечти!