нд. сеп. 27th, 2020
количка за бебе

Защо е важно количката на бебето да бъде избрана с внимание

Дрешки, креватче и количка – това са основните неща, които бъдещите родители избират да закупят предварително. Кошарата и количката наистина са важни  и изискват да им бъде отделено повече време. Поради това преди да настъпи момента, в който изцяло ще се отдадете на грижите за новороденото е препоръчително да се съсредоточите върху особеностите, преимуществата и характеристиките на тези продукти. Бебешка количка – особен избор, който е почти толкова важен като първата кола, която сте решили да закупите. Разбира се, тук в основата на вземането на решение са безопасността, добрата маневреност и здравината на количката, в която ще разхождате малкия човек.

За прекрасни и забавни разходки на открито

Препоръките на педиатрите е децата да стоят колкото се може по-дълго време навън, сред природата, в парка, покрай морския бряг. За да им осигурите приятен престой на открито то е ясно, че имате нужда от добра бебешка количка. На какво да обърнете  внимание? Доста интересен въпрос, който обаче крие много подводни камъни. За да се нарече една бебешка количка идеална тя не само трябва визуално да е красива, модерна и да е изработена от скъпи материали. Други са детайлите, които имат доста по-важно значение за вас и детето ви.

детска количка

Количката се ползва поне две години от раждането на бебето. И ако в началото нещата изглеждат прекрасно, защото бебето основно спи докато се подрусва приятно в новата си кола то след 6-7 месец нещата стават доста динамични. Това налага да проявите безкомпромисно отношение към акценти като:

  • Обезопасеност на коша с предпазни колани;
  • Възможност за смяна на посоката на движение на коша. Детското любопитство е огромно и предоставянето на възможност да гледа напред е невероятно преживяване за мъниците;
  • Комфорт при преминаване на неравности. Амортисьорите са задължителни за бебешките колички. Те омекотяват друсането и са средство за лесното заспиване на детето по време на разходка;
  • Допълнителни аксесоари в комплекта. Чадър, раница или чанта за багаж, дъждобран. Това са аксесоарите, които ще ви гарантират максимално удобство независимо от това как ще ви изненада времето.

Супер качествени и покриващи всичките ви изисквания модели бебешки колички ви очакват в каталога на онлайн магазин Арена.