нд. сеп. 27th, 2020

Дрехите Ви идват в повече, а пространството паралелно намалява? Разберете какво е решението

Не винаги сме финансово подготвени да обновим изцяло интериорното оформление в дома си. Но от друга страна сме склонни да извършим някои козметични промени, целящи освежаването на обстановката. Те могат да се състоят както в закупуването на практична надстройка за гардероб, така и в боядисването на стените в по-актуални тонове. Всеки дом се нуждае от различни промени, така че се огледайте около себе си, за да прецените най-правилно от какво всъщност има нужда имотът Ви. Вярваме, че ще намерите подходящо решение!

Шкаф върху гардероб – надстройка

Мода, Пуловер, Дрехи, Вълна, Жилетка, Мъжки Дрехи
пуловер

Надстройката за гардероб е незаменим интериорен компонент, който може единствено и само да допринесе за комфорта ни у дома. В случай, че пространството в шкафовете и гардеробите в дома Ви не е достатъчно, заложете на Шкаф върху гардероб цени и решете проблема си от раз. Няма по-добро решение от съвременната надстройка, когато става дума за увеличаване мястото за съхранение на дрехи и разни други вещи от битов характер. Дори може да се каже, че е и задължително да разполагате с такава мебел, особено ако имате деца, чиито дрехи също трябва да бъдат прибрани някъде.

Днешната надстройка за гардероб има безспорни предимства и редица положителни качества, които няма как да не споменем:

  • Модерно излъчване;
  • Висока практичност и възможност за лесен и безпроблемен монтаж;
  • Ниска цена;
  • Широко приложение;
  • Заемаща минимално пространство;
  • Осигуряваща максимални ползи.

Няма смисъл да инвестирате в покупката на чисто нов гардероб. И без да правите това можете да удвоите мястото за прибиране на багаж. Вижте какви варианти има в магазин Мебели 1 и ако те Ви допаднат, не се колебайте да си купите надстройката, която най-много отговаря на Вашите изисквания и предпочитания.

В основата на домашния уют стоят модерните и практични мебели. Затова и трябва да направите всичко възможно да си ги осигурите точно такива. С магазин Мебели 1 и с минимални средства!