24.09.2022
натурален мед

Пчелните продукти от Златна Пчеличка – здраве от природата

Натурални пчелни продукти с неповторим вкус и качество се предлагат от производител Златна Пчеличка. Все повече потребители, които обичат да консумират мед разчитат да си набавят такъв директно от кошера. Това са най-добрите храни, които природата е създала за да станат част от нашата трапеза. А най-хубавото е, че вече можем да си ги поръчаме онлайн от https://zlatnapchelichka.bg/. В днешната публикация ще ви разкажем малко повече за един от най-търсените производители на мед  и пчелни продукти, чиито пчелни семейства и кошери са разположение в полите на един от най-чистия резерват в района на Свищов. Със сигурност се досещате, че става въпрос за  природен резерват Персина, където изобилието от ароматни цъфтящи дървета са най-благоприятните места за събирането на челен прашец.

Качествени продукти за вашето здраве

Златна Пчеличка предлага на своите почитатели и клиенти богата гама от натурални пчелни продукти. както знаете всеки от тях носи богат набор от благоприятно влияние за организма и се превръща в естествен имуностимулатор и щит при простудни и грипни заболявания. Но какви са ползите от естествения необработен продукт, който можете да закупите онлайн от продуктовия каталог на Златна Пчеличка? Основния интерес на потребителите е към меда. Натурален, необогатен с глюкоза, без добавена захар, без консерванти и оцветители меда в чистия си вид е мощен източник на енергия. Освен това ползите му за здравето са толкова многобройни, че има защо да бъде описван като един от най-мощните супер храни, с които природата ни дарява.

мед

Производителя е сертифициран в търговията с био натурални продукти, които подлежат на периодичен контрол за качествен състав и примеси. Сред основните предимства на добрия мед са ползите, които са доказани от светила в медицината като:

  • Противовъзпалително средство, което може да се използва при рани и изгаряния;
  • Антиалергичен продукт;
  • Подпомага храносмилането и успокояването на стомашно-чревни инфекции;
  • Мощен имуностимулатор;
  • Антибактериално, антикиточно средство;
  • Има добри отхрачващи функции при бронхити и пневмонии;
  • Меда е силен възстановяващ тъканите продукт;
  • Оказва правилно функциониране на сърцето;
  • Има успокояващо действие и се грижи за добрия и спокоен сън;
  • Меда се използва и като противоотрова.

Това е малка част от способностите, които пчелните продукти притежават, а когато са в натурална форма то влиянието им е значително по-ефективно и пълноценно. Качествен и наистина неповторим като вкус мед ни предлагат от Златна Пчеличка. За здраве, красота и тонус не подценявайте силата, която се крие само в една лъжичка сладост.