10.06.2023
диван

Как да изберем подходящия кухненски ъгъл

Търсенето на нови мебели обикновено е сериозно предизвикателство, защото и напоследък изборът е много голям. Производителите се опитват да задоволят всички клиентски изисквания и поради тази причина, ще срещнете наистина разнообразни модели. Виж сайта на онлайн магазин Venus.bg, където има налични чудесни варианти на добре познатия кухненски ъгъл. Това е мебел изключително удачна за всеки един дом, предоставяща много комфорт и удобство. Впечатляващо е как един малък диван може да промени визията на трапезарията.

Защо да предпочетем кухненския ъгъл

Мебел като тази, може чудесно да замени част от трапезните столове. Поставена близко до стената тя ще обособи място за почивка и релакс. Вижте сайта и научете повече за моделите. Когато се храним край масата с гости или семейно, ще се чувстваме далеч по-удобно настанени, а и ще има къде да се облегнем. Тъй като мястото в дома никога не достига още едно кътче за почивка не е излишно. Артикулите се предлагат с различни дамаски, които може да съчетаете с интериора и цветовете преобладаващи в дома ви. Вижте сайта и всички тапицерии от които може да избирате. Те са износоустойчиви и създадени така, че да не задържат петна и мръсотия. Поддържат се лесно и се почистват без нуждата от силни препарати. Малък компактен кухненски ъгъл, перфектно би се вписал във всяка една стая.

Какви са възможностите на различните модели

За да сте сигурни, че новият ви кухненски ъгъл ще подхожда точно на мястото трябва да измерите стаята и да прецените какъв размер да поръчате. Може да изберете от различни възможности. Вижте сайта на онлайн магазин Venus.bg за по-подробна информация. Освен това кухненските ъгли са снабдени с механизъм за разтягане. Това веднага ви подарява още едно място в жилището за сън при необходимост. Може да използвате функцията и когато имате гости с преспиване. Под седалката се намира голяма ракла за съхранение. Обърнете внимание на следния модел – кухненски ъгъл Тихомир, вижте сайта за подробности:

  • Модел, който чудесно ще се впише в интериора на всяка кухня или трапезария;
  • С надеждна конструкция, гарантираща здравина и запазване за дълъг експлоатационен период;
  • Конфигурация от голям диван с подматрак, малък диван с ракла и ъгъл се позиционира ляво, дясно според предпочитанията;
  • С луксозна тапицерия;
  • Изработва се в разнообразие от дамаски и еко кожа по каталог за лицевите части – вижте сайта и различните тапицерии.

Инвестицията в такава мебел не е голяма, защото различните модели са на изключително достъпни цени. Какво по-хубаво от това да се сдобиете с толкова функционална и качествена мебел за неголяма сума – вижте сайта и всички актуални оферти.