13.06.2024
мобилен монтаж на гуми

Кои са основните предимства на услугата „мобилен монтаж на гуми“?

Услугите, които са свързани с обслужването на коли наистина се разширяват като вид като идеята е не просто да се извърши конкретна ремонтна дейност, но майстора да пристигне на място, където е възникнала аварията. Обикновено в повечето случаи шофьорите, които попадат в такава ситуация търсят услугите на Пътна помощ. Специализирания камион извършва превоз на авариралото превозно средство до съответния сервиз и така проблема се разрешава. Имайки предвид, че процеса изисква време и доста средства се търсят напоследък много по- комплексни решения като например мобилна работилница, която да се справи с извършването на ремонтната дейност. Естествено, че за не всички аварии би могло да се приложи подобно мероприятие, но има такива, при които определено не е за подценяване това, че има екипи, които разполагат с мобилни оборудвани работилници, чиято основна роля е да се справят с възникналата повреда на място. Ето това е причината днес популярността на услугата мобилен монтаж на гуми да е толкова нарастваща. По този начин не само се спестява време, но и пари, тъй като оскъпяването на самото демонтиране на стари и монтиране на нови гуми всъщност е изключително минимално.

смяна на гуми

Какво представляват мобилните монтажи на гуми? Това са подвижни работилници за вулканизация, при които в оборудван с нужната техника товарен микробус или малък камион екипа разполага с нужните му машини, инструменти и техника, които да му помогнат за осъществяването на подмяната на повредените гуми и джанти по автомобила. Последно поколение балансиращи машини и всякакви други пособия разполага модерно оборудвания мобилен сервиз за гуми. Несъмнено за един професионалист е от особено значение да има шанса да разгърне потенциала си независимо къде се налага да попадне. Ролята на мобилните вулканизиращи услуги е в това, че при тях се използва подвижна работилница, която може да се отзове на всякакви места. Ако се нуждаете от монтаж на гуми в екстремни условия и няма как да повикате Пътна помощ на мястото на възникналата авария то е напълно естествено да потърсите такива специалисти, които да могат да пристигнат на място и професионално да извършат монтаж на здрави гуми.

Екипа по мобилен монтаж на гуми ще пристигне на посочен от клиента адрес като целта е не само да се спестят пари от доста по-скъпо излизащата услуга Пътна помощ, но същевременно с това да се елиминира и загубата на време. така клиента получава максимално удобство и удовлетворение, тъй като не е нужно да с запазва час и да търси вулканизаторни услуги в огромния, оживен и пълен с автомобили град. На място подвижния сервиз за подмяна на гуми ще улесни и по-максимално бърз начин екипа ще смени гумите ви, така че да те готови за път.

Самите услуги, които се предоставят от мобилните сервизи за подмяна на гуми включват редица дейности. Това са:

  • Качване на автомобила в подвижната работилница ако има нужда от прилагането на специалната техника.
  • Демонтаж на дефектиралите гуми.
  • Лепене на спукана гума, ако това е възможно или директна подмяна с нови.
  • Извършване на баланс на джантите и поправки при необходимост, ако има механични повреди.
  • Монтаж на нови гуми.
  • Баланс и тест.

Основно това са услугите, които се предоставят от мобилните екипи. Освен тези технически ремонтни мероприятия имайте предвид, че при повечето сервизи дори се предоставя за ползване и услугата покупка на нови гуми. Всъщност мобилните сервизи са и подвижни магазини за гуми, от които можете да си изберете такива, които да паснат на вашия автомобил. Често се предлагат отстъпки от цената на гумите, което на практика спестява до голяма степен от оскъпяването, което се налага да платите за ползването на удобството да ви посети екип от специалисти за подмяна и монтаж на гуми.