26.09.2021
Офис обзавеждане 9

За професионално озаведен офис потърсете предложенията от venus.bg

Ако търсите компактно офис обзавеждане имаме специални предложения, които пристигат от онлайн магазин venus.bg. Статистиката сочи, че когато се обзавежда нов офис или пък се подменя мебелировката в стар се акцентира на по-олекотеното мебелиране. Става въпрос за иновативни комплексни решения, които могат да бъдат конфигурирани по различен начин. Изключително атрактивни са вариантите, които ви очакват на venus.bg, защото това са модулни комплекти, състоящи се от основни елементи, напълно достатъчни за оформлението на стилен и удобен за ежедневна административна работа офис.

Модели, заслужаващи внимание

Креативността в интериора със сигурност би се погрижила за продуктивността и удовлетвореността на служителите, които са всекидневно на работните си места. Venus представя три дебютиращи комплекта офис обзавеждане, които несъмнено ще ви впечатлят със своята въздушност, компактност и изтънченост. Те са прекрасни и наистина допадат на клиенти, служители и партньори, които посещават офиса, тъй като имат не малко предимства, които носят комфорт и удобство.

  • Готово офис обзавеждане Сити 9031

Строго елегантно бюро е в основата на този комплект от мебели. В допълнение разполагате с неповторило удобен работен стол, изработен от дишащи материи. Придружен е този комплект от основни мебели от два типа етажерки, които създават истинска динамика и ефирност в обстановката;

комплект
  • Офис обзавеждане 13

Това е доста разчупен модулен вариант за обзавеждане за офис, който представя на вниманието ви 8 модула, които могат да бъдат комбинирани спрямо размера на пространството, с което разполагате. Това е тип обзавеждане, което е подходящо за две работни места, а като допълващ елемент са компактните гардеробни модули и етажерки, които могат да се използват за подредба на документи;

  • Офис обзавеждане 9

Многофункциалността на този модулен вариант наистина е фантастична. Независимо, че е предназначен за 4 работни места самата мебел и елементите са толкова компактни, че могат да се побере в малка като площ офис зона.

Всички модулни системи за офисно обзавеждане от venus.bg могат да бъдат изработвани в различни цветове и комбинации, така че докато работите да ви бъде не само удобно, но и приятно.