сб. юли 4th, 2020

Кой е хитрият начин да увеличим мястото в дома си

Колкото повече пространство имаме в дома си, толкова по-комфортно ще се чувстваме на лична територия. Добре е да си осигурим достатъчно място за съхранение на дрехи, обувки и други лични вещи, за да не се чувстваме изнервени по време на тяхното прибиране и намиране в последствие.

Тук така наречените надстройки за гардероби могат значително да ни помогнат, улеснявайки ни значително в нашето ежедневие. Ако нямате място да поберете четирикрилен гардероб в спалнята, можете да заложите на варианта Шкаф върху гардероб. Така не само, че няма да Ви се налага да си купувате нови мебели, ами просто ще оптимизирате вече наличните в спалнята. Останете с нас!

Надстройка за гардероб – хитрият начин да увеличим пространството, намалявайки разходите

Жена, Рокли, Сив, Силует, Изберете, Решение, Гардероб

Някои от Вас ще кажат, че от гледна точка на естетиката това не е най-удачният вариант, но ние сме на коренно различни мнение. В случай, че мястото в дома Ви очевидно не Ви е достатъчно, а Вашите и тези на децата Ви дрехи непрестанно се множат, надстройката за гардероб се явява оптималното решение да елиминирате проблема с дефицита на място у дома. Наместо да купувате чисто нов и по-голям гардероб, просто подобрете стария – с помощта на функционален шкаф, който е директно позиционират върху основната мебел!

Предложенията на магазин Мебели 1

Всеки иска да открие ниски цени, които обаче да вървят ръка за ръка и с високо качество. Дали това е възможно? Ако решите да се доверите на магазин Мебели 1, със сигурност ще се убедите, че няма нищо невъзможно в интериорен план, особено ако сте се натъкнали и на подходящ за Вас мебелен магазин. Който да може да Ви предложи бюджетни решения, също както и достатъчно голямо разнообразие, че да можете да избирате на воля. Преди обаче да си купите шкаф за гардероб, се уверете, че:

  • Качеството е на нужното ниво, а изработката прецизна;
  • Визията е красива и в крак с модните тенденции;
  • Практичността е налице;
  • Поддръжката ще бъде лесна за Вас.

Вие не заслужавате нищо по-малко от това! Никога не забравяйте този важен факт и не правете каквито и да е компромиси с мебелите във Вашата спалня. А и не само с тях!