24.09.2022
кошара

Туристическа бебешка кошарка – защо е толкова предпочитана от родителите

Бебчето скоро ще се появи на бял свят, а вие все още имате колебание каква да бъде кошарата, която да изберете. наистина многообразието, което се предлага на пазара може да бъде доста объркващо. Сигурно е едно – трябва да заложите на модел, който е безопасен, удобен, красив и функционален. Днес имаме точната пропорция за вас и вашето съкровище, защото знаем, че бебешка кошарка никак не е лесно а бъде избрана без човек да има предварителна подготовка.

Туристическа, сгъваема кошара – особености

Акцент на днешната ни публикация ще бъде именно този тип кошара, която е по-популярна сред родителите като туристически модел. Само ще вметнем, че наименованието ѝ идва от това, че кошарата е лесна за транспортиране в компактен размер, който се побира лесно в багажник на автомобил. Но не в това се крие само нейната функционалности сега ще ви изброим кое прави тази бебешка кошарка толкова добра:

Бебешка кошара
  • Най-олекотения вариант за бебешка кошара;
  • Изключително удобна;
  • Разполага с две нива на височина, на която можете да позиционирате матрака;
  • Кошарата е удобна за ползване както за спане така и за игра;
  • Лесна е за преместване от една стая в друга, тъй като разполага с колелца за лесно предвижване по гладки повърхности;
  • Един от най-евтините варианти, които се предлагат на пазара.

Ако все още имате съмнение по отношение на качеството и здравината на тези туристически кошари можете да се запознаете с коментари и мнения на родители, които вече са ползвали такива. Определено това са легла, в които детето ви ще се чувства добре, защото има на разположение стандартно пространство за спане и игри, защитено е от падане и получава пълен комфорт и удобство. а когато детето се чувства добре то и родителите са удовлетворени. не подценявайте този евтин модел бебешки кошарки, тъй като те не отстъпват по качества на нито един друг по-скъп модел детски легла.