26.09.2021
почистване на офис

За чистота и уют в дома, офиса, търговските площи

Професионалното почистване на офиси, магазини и частни домове е сред услугите, които са доста популярни в София. Столичани имат доста динамичен живот и чистота се оказва доста пренебрегвана. А една ли бихте желали да живеете в дом, който е засипан с прах, фугите в банята са покрити с плесен, а стъклата на прозорците вече сивеят и не пропускат слънчева светлина. Цялостното почистване и дезинфекция на дома е съществен момент, върху който е желателно да се замислите, защото само в чист и уютен дом, офис или друго работни пространство обитателите могат да се чувстват приятно и комфортно. Предлагаме ви почистване в София от Мистър Клийн – екип от опитни професионални чистачи, които са наясно с това, от което се нуждае едно замърсено помещение и пространство, независимо от неговото предназначение.

Услугите, за които можете да наемете Мистър Клийн

В София не са малко фирмите, които предлагат професионално почистване. Но от Мистър Клийн залагат на отговорно и ангажирано действие, което да осигури на домакинството или бизнеса оптимална удовлетвореност. Цялостното почистване, което се предлага от професионалния екип е насочено към:

Професионално почистване на дома
 • Почистване на обекти след основен ремонт;
 • Почистване на складови помещения;
 • Професионално чистене на частни домове и търговски обекти;
 • Измиване на прозорци;
 • Премахване на всякакъв вид замърсявания от мебели;
 • Пране на мека мебел;
 • Пране на меки подови настилки – килими, мокети;
 • Машинно почистване на твърди подове – гранитогрес, мозайка и други.

Сами виждате, че пакета от почистващи услуги, които се предлагат от Мистър Клийн София определено са широкоспектърни и в случай, че и при вас се забелязва недостиг на време и организиране на тази не лека задача, а именно да подържите дома си чист и уютен имате свободата да се доверите на експерти, които се отнасят отговорно към чистотата в имота ви.

Какво получавате с използване на услугите на Мистър Клийн

Това, че има голяма конкуренция в сферата на почистващите услуги в София е добре дошло за вас с цел да изберете качество на разумна цена. И за да не си губите времето специално за вас – нашите читатели проверихме какви видове услуги се предлагат, колко биха ви стрували и какви ас отзивите на клиентите, които са имали честта да ги използват.

Мистър Клийн представят висококачествени професионални почистващи услуги, съпроводени от:

 • Безплатен оглед на обекта с цел предоставяне на най-добра цена;
 • Изготвяне на индивидуална оферта, в която детайлно се описват извършените действия и използвана техника и препарати;
 • Гаранция за коректно отношение;
 • Гъвкави условия за плащане;
 • Предлагане на пакетни или абонаментни услуги на супер цени.

Няма спор, че когато има изградени партньорски отношения има доверие, което няма как да бъде взето под внимание. Със сигурност ролята на Мистър Клийн като екип, който ще върне блясъка в дома ви ще ви заинтригува и впечатли. Удовлетворени от работата на професионалните чистачи разбираме защо желаете да сключите договор за периодично цялостно почистване. Когато имате основата от вас се иска само да поддържате реда и чистотата в помещенията. А когато отново се наложи да се намесят експерти то едно телефонно позвъняване би било достатъчно за да се възползвате от качествени и сигурни услуги.

Опита, с който разполагат от Мистър Клийн е доказателството, че няма петна и мръсотия, които не могат да бъдат отстранени. Ефективност, бързина и коректно отношение – пакет от класни услуги получавате и вие, ако се доверите на експертите по чистота. Сигурни и фантастични резултати, приятно ухание и свежест ще ви посрещнат в детайлно излъскания дом. за банята, кухнята, хола, детската стая, за кътчето на домашния ви любимец от Мистър Клийн София винаги имат правилното решение за да гарантират качество и отлични резултати.