25.09.2021
Шкаф

Защо шкафът за обувки трябва да присъства във всеки дом

Много пъти, когато обзавеждаме дом за първи път или подменяме мебелите в настоящия, пренебрегваме една важна част от него, а именно антрето. Толкова сме заети с избора на мебели за всички други стаи, че дори не се замисляме как по най-функционалния начин да организираме това пространство. Входът на дома трябва да е приветлив, светъл, чист и организиран, а поставяйки няколко удобни шкафчета за обувки, излъчването веднага ще се промени. Посетете магазин Венус и се насладете на прекрасните предложения, които няма да ви оставят равнодушни.

Шкафчетата за обувки и тяхната основна задача в жилището

Тези красиви и практични малки мебели, имат най-различни вариации. Модели, които са ниски и дълги и се поставят по продължението на стената или пък такива – тесни и високи излъчващи елегантност. Изборът на шкафчето за обувки е изцяло съобразен с вашия вкус и нуждите на семейството. Тъй като този артикул, трябва да подреди всички обувки, все пак хубаво е да се има предвид, колко души живеят в апартамента. Дори мястото да не ви достига, ако сте повече хора, бихте могли да вземете два различни модела. Едно високо шкафче за обувки и друго тип ракла на което може да се сяда. Мебелен магазин Венус е готов да ви предложи всеки един вариант.

Шкаф за обувки

Видове шкафчетата за обувки по техния размер:

  • Висок шкаф за обувки – подходящ за малки коридори;
  • Нисък дизайн с ширина 45 см или повече – в случай, че не се налага да съхранявате много обувки;
  • Дълги и широки модели – в случай че разполагате с достатъчно много място и вие необходимо да съхранявате различни модели обувки.

Нашият съвет е да започнете обзавеждането на жилището от антрето. Така ще му дадете нужното внимание и след това всички артикули  ще бъдат използвани по предназначение. С помощта на магазин Венус, вашият дом ще блесне с неподправен стил и уют.