26.09.2021
Ъглов гардероб

Гардероби- на какво да се фокусирате при избор

Гардероба е от мебелите, за които казват, че има задължителна роля за нашия дом. Определено това, което е важно да отбележим за неговия избор е това, че действително търсим нещо, в което да можем да създадем безупречен ред и дисциплина сред вещите си. Невероятно ефективни и модерни, атрактивни и функционални интериорни решения ни предлагат от мебелните фабрики като акцента е в това да се удовлетвори максимално всяко изискване на клиента. Креативност и функционлност ни предлагат от магазина за гардероби и всякакви мебели Арена. Така, че ако искате добър и практичен гардероб то тук определено ще го откриете.

Три стъпки при покупка на гардероб

Важно е когато се купува такава мебел да сте наясно с неговото предназначение. Вярно е, че в гардероба прибираме дрехи и лични вещи, но какви! От значение е това дали  гардероба ще бъде в родителската спалня или пък предстои да бъде използван в коридор, всекидневна. В зависимост от вещите, които ще прибирате в него е логично да го изберете така, че наистина да гарантира повече удобство. Има три основни стъпки, които са ключови при покупката на нов гардероб и от Мебели Арена днес ги споделят с нас:

гардероб
  • Фокус към размера

Без да имате представа колко площ би заел един гардероб наистина е невъзможно да изберете един или друг вариант. Размера е решаващ за да бъде интериора достатъчно ефективно подреден и организиран;

  • Вид на вратите

Два типа отваряне се предлага при гардеробите – стандартно и с плъзгащи се врати. При плъзгащите се винаги ще имате повече свободна площ, а за тези със свободно отваряне трябва да предвидите допълнително пространство;

  • Разпределение на вътрешността

В едни и същи като размери гардероби ще можете да приберете различен обем вещи само заради това, че при единия има много по-ефективно разпределение на рафтовете и лостовете, така че тук също е важно да се изберете оптималната възможност.

С Мебели Арена ще можете да изберете гардероб по ваш вкус така, че сега е момента да се запознаете с многообразието.