23.05.2024

Бързо ли се взима онлайн кредит от Credissimo?

Сайтът на Credissimo е предназначен за бързи кредити онлайн. Компанията предлага безлихвен кредит за нов клиент до заплата, а също и кредити на вноски до 6000 лева. Кандидатстването за кредит не крие никакви трудности и всичко се свежда до попълване на електронен формуляр и прикачване на копия на лични документи. Как да вземете кредит от Кредисимо, четете по-долу.

Как се кандидатствам за кредит в Credissimo?

Влизайки в сайта на Credissimo можете да създадете ваш профил и да кандидатствате за бърз кредит. Процедурата е облекчена, така че няма от какво да се притеснявате. В електронната форма за кандидатстване вписвате вашите имена, ЕГН, адрес и телефон, а за да потвърдите, че вие сте човекът, който иска кредит, е необходимо да прикачите снимка на личната ви карта и селфи с нея.

Ако сте извървели тези стъпки, то тогава ще получите SMS, който съдържа код за потвърждаване. Договорът ще бъде изпратен на вашия имейл адрес, като всичко се случва онлайн и не трябва да посещавате физически офис на небанковата институция. Вие може да заявите кредит до 1000 лева, който да изплатите до 30 дни или да изберете кредит на вноски за значително по-дълъг период.

Ясно е, че трябва да бъдете отговорни и да погасявате редовно вноските си, тъй като в обратния случай ще има наказателни лихви и е възможно да се стигне до съдебно дело. Ако сте редовен платец, то тогава няма от какво да се притеснявайте, защото компанията е легална и коректна.

Какви са методите за усвояване на кредит от Кредисимо?

Вие можете да усвоите вашия кредит от Кредисимо по банков път, чрез банкова карта или Easypay. Пълният списък с методи за усвояване на кредита може да намерите, след като прочетете подробното ревю в сайта Scatter.bg, където са отделили внимание на детайлите. Имате опция за получаване на парите до минути, която трябва да маркирате при самото кандидатстване за заем.

При положение че изпитвате някакви затруднения, не се колебайте да се обърнете към поддръжката чрез чат на живо или обаждане по телефона. Служителите ще ви обърнат внимание и ще ви помогнат да изтеглите вашия кредит, без да имате никакви проблеми и недоразумения.

Обобщителни думи

Кредисимо е лидер в онлайн кредитите в България, но компанията е позната и в Европа. Те са една от най-известните небанкови институции за бързи кредити, така че може да им се има доверие. Все пак, подходете разумно, когато теглите кредити и го правете, ако имате възможност да ги върнете в срок. Надяваме се, че тази статия е била полезна за вас и ви желаем всичко най-добро.