23.05.2024

Кредит без доказване на доход – къде да го открием

Няма такъв човек, който да няма нужда от пари. Дори и онези, които не робуват на материализма са наясно, че без наличието на достатъчно финансови средства, не биха могли да водят нормален начин на живот. Не е нужно да имаме много пари. Те няма да купят щастието ни, но ще ни осигурят комфорта, от който се нуждаем, който обаче може да бъде факт, без да плащаме твърде висока цена. Ако искате да промените ежедневието си към по-добро, можете да извършите козметичен ремонт на дома си, а защо не да си купите дори и по-нова кола, с която да се чувствате невероятно на пътя!

За кредитите

Монети, Валута, Инвестиции, Застраховка, Пари В Брой
монети

Много то нас знаят точно какво искат, но финансовото им положение не им позволява да си го осигурят. Точно затова съществува и съвременният ипотечен кредит без доказване на доход, с чиято помощ ще успеете да реализирате всичките си идеи, проекти, също както ще сбъднете и мечтите си. Всичките или само малка част от тях…

Не се плашете от думата „кредит“. Ако в миналото тя е била синоним на утежнено парично положение, от което не можете да се отървете, каквото и да правите; то днес небанковите заеми са отличен начин да се спасите от безпаричието лесно, бързо и без особени изисквания към Вас като кандидати. Разберете повече на Finstart и се уверете, че всичко е възможно, стига да вярвате в ефективността на ипотечните кредити!

Обединяване на задълженията

Възможността за обединяване на старите Ви задължения е още един огромен плюс за потребителите. Много от нас не могат да се похвалят с особено добра кредитна история, като именно рефинансирането ще им помогне да обединят всичките си стари задължения в един единствен заем. Ново начало или бягство от безпаричието – и двете твърдения спокойно могат да се отнесат към така нареченото рефинансиране, затова се замислете за този вариант и не го зачерквайте с лека ръка!

Как се кандидатства

Със сигурност се питате какви са стъпките при кандидатстването за ипотечен кредит без доказване на доход. А ние ще Ви ги кажем! Преди това обаче, е добре да отбележим, че с Finstart процедурата за Вас ще бъде максимално улеснена, а Вие ще получите желаната от Вас сума в най-кратки срокове. Но преди това трябва да:

  • Подадете своето заявление (онлайн);
  • Докажете, че имате земя или имот на Ваше име;
  • Изчакате становището;
  • Се насладите на получените средства – последният етап.

Няма да Ви се налага дори да доказвате и доходи. Ако в миналото това е било строго задължително, днес е нужно само и единствено да сте собственик на недвижим имот, а оттам нататък всичко ще стане напълно възможно за Вас. Доверете се на Finstart!

Ипотечните заеми – размери и предназначение

Когато става дума за по-голяма сума пари, е логично да се замислим да я инвестираме в нещо по-дългосрочно, като например жилищен ремонт или покупка на нова кола. Тези дълготрайни активи ще дават своя положителен отзвук години наред, а Вие ще сте доволни от направената инвестиция. Без значение за какво точно искате да похарчите взетата назаем сума, бъдете убедени, че във всички случаи животът Ви ще се промени в положителна насока.

Най-често, ипотечните кредити са до 200 000 лева, като в повечето случаи се използват за:

  • Покупка на нов имот;
  • Ремонт на жилище;
  • Инвестиране в нов автомобил;
  • Оборотни средства;
  • Обучение и др.

Поради факта, че животът на всички ни е различен, няма как да обобщим с две дума за какво точно можете да използвате ипотечния кредит без доказване на доход. Но щом го теглите, то със сигурност има защо… Навярно сте решили да промените ежедневието си из основи, в което няма нищо лошо, особено ако имате нужда от това. Още сега се доверете на Finstart  и разберете какви възможности имате пред себе си. Те са многобройни!