29.01.2022

Лятната рокля – обещание за красота и женственост

До началото на лятото има доста време, но това не ни пречи да прегледаме модните тенденции при дрехите и аксесоарите още отсега. Ако така или иначе планирате да обновите гардероба си с тоалети и обувки, започнете това колкото се може по-рано, за да посрещнете топлите месеци с модерна и впечатляваща визия!

Дамите са късметлийки

Момиче, Лопушок, Гол, В Гората, Див, Гора, Лято, Дърво
рокля

Представителките на нежния пол имат невероятния шанс да се погрижат за външния си вид, обръщайки внимание на всичко, което спада към категорията „визия“. Същото не може да се каже за господата, тъй като те разчитат основно на облеклата, когато се стремят към актуално и привлекателно излъчване. Мъжете не могат да си направят ефектен маникюр, нито пък да измислят кой знае каква прическа, че да блеснат с оригиналност и индивидуален подход… Но пък могат да заложат на стилните дрехи, които със сигурност ще им помогнат да представят подобаващо себе си пред обществото!

Роклята – винаги на мода

Не се чудете дали да си купите нови рокли това лято… Това трябва да е и първото нещо, което е добре да направите, защото този вид дрехи подчертават женствеността на дамите, а и са супер удобни за носене в ежедневието. Съвременните летни рокли имат редица предимства:

  • Осигуряват свобода на движението;
  • Подхождат на почти всякаква фигура;
  • Придават женственост;
  • Могат да се носят както с ниски обувки, така и с високи.

На каква кройка да заложим

За да си отговорите на този въпрос, трябва да се съобразите най-вече с телосложението си. Купете си такъв модел рокля, която умело да подчертава предимствата на Вашата фигура, но и да прикрива несъвършенствата й. Ако не си харесвате краката, заложете на лятна рокля до коляното, а защо не дори и до земята… В случай, че искате да подчертаете бюста си, облечете рокля с отворено деколте, което обаче да не е вулгарно. Модните тенденции за 2020-та са обещаващи, така че се подгответе за много красота и огромното разнообразие от модели дамски летни рокли!