13.06.2024

Красиви и щастливи в разгара на криза – разберете как

Неотдавна навлязохме в труден период. Такъв, какъвто почти никой от нас не познава… Тишината и страхът витаят навсякъде около нас, защото сме изправени пред глобален проблем – COVID-19!

Това е един най-обикновен вирус, който обаче се разпространява по света с необикновена скорост, а човечеството е изправено пред истинско предизвикателство – да се съхрани, но най-вече да оцелее… Ежедневно чуваме всякакви апокалиптични прогнози, които могат да ни отчаят до такава степен, че да изпаднем в тежка депресия, която да не доведе до нищо добро… Затова е и много важно, в моменти като този да намерим утеха в нещо приятно, за да успеем да преминем през този период по-силни от всякога. И пречистени и по-мъдри…

Красотата ще спаси света

промоция

Буквално!! В какво друго, ако не в красотата, бихме могли да открием мъничко радост, когато всички и всичко около нас са помръкнали и потънали в негативни мисли… Не се колебайте да направите нещо приятно за себе си и любимите си хора, като например да посетите център Incanto, за да се подложите на любимите си козметични процедури, за които все не Ви е оставало никакво време!

Красотата може да окаже мощно въздействие върху емоционалното ни състояние… Ако я имаме в изобилие около себе си, шансът да се радваме винаги на добро настроение, е огромен. И обратното – ако не изглеждаме по начина, по който винаги сме искали, то е много вероятно да сме потиснати и точно толкова мрачни, колкото са и самите времена, в които живеем от няма и месец…

В този ред на мисли, още сега запазете своя час в Incanto Center, където екипът от специалисти ще се погрижи за външния Ви вид по подобаващ начин, също както и стриктно спазвайки всички изисквания за висока хигиена:

  • Естетична дерматолгия: запълване на бръчки, поставяне на филъри, коригиране на скулите и др.;
  • Плазмолифтинг: освежаване на отпуснатата кожа, заличаване на белези, лечение на акне;
  • Лазерна епилация;
  • Премахване на кръвоносни съдове: единични капиляри; розацея и др.
  • Други козметични процедури.

Не се отказвайте от съвършения си външен вид

Това че в момента ни ограничават в социалните контактни, не означава, че не можем да изглеждаме феноменално и у дома. Сега ще се запитате какъв е смисълът да полагаме неимоверни грижи за визията си, след като тя няма да види бял свят през следващите 1-2  месец. Или дори повече!

Направете комплимент на самите себе си, доказвайки на всички около Вас (колкото и малко да са те в момента), че наистина Ви е грижа как изглеждате, също както и че нищо не е в състояние да Ви спре да се поглезите с някоя ефективна процедура, или хубава покупка. Насладете се на всичко това и прекарайте времето си у дома по възможно най-приятния начин!